06 / 05 / 2024

Eyüp Akro Yapı Modernista satış ofisi

Eyüp Akro Yapı Modernista satış ofisi

Göktürk Modernista vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Göktürk Modernista satılık 2+1 dairelerin fiyatları 516 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Eşref Gülsevinç imzasıyla kuruldu.

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp Yeşilpınar Camii'nin yerine külliye yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Camii'nin yıkılarak yerine külliye inşa edilmesi projesinin protokolünü imzaladı. Yeşilpınar Merkez Camii, geçtiğimiz yıl beton kalitesi ölçümü yapıldıktan sonra risk taşıdığı için ibadete kapatılmıştı.

Eyüp Meta Kumtaşı Ocağı Kırma- Eleme Tesisi halk toplantısı 26 Ocak'ta!

Uğur Kartal tarafından İstanbul Eyüp'te Meta Kumtaşı Ocağı, Kırma- Eleme Tesisi ve Yıkama- Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapımı için 26 Ocak'ta saat 13:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te teslimler 2017'de!

Beyaz İnşaat, kentsel dönüşüm deneyimini Eyüp'te inşa ettiği Mihmandar Eyüp projesiyle ortaya koydu.Bay ve bayanlara ayrı havuz, seyir terasları, hobi odaları, mescit ve spor merkezinin yer aldığı projede anahtar teslimleri 2017'de yapılacak.

Akro Yapı ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Akro Yapı ve Pazarlama Limited Şirketi, Adem Hava tarafından 500 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Eyüp, Güzeltepe Mahallesi, Maraşel Fevzi Çakmak Caddesi' nde kuruldu.

Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası açılış için gün sayıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Açılış için gün sayan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Eyüp ve Başakşehir'de 2 okulun onarımı yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Eyüp ve Başakşehir'de bulunan 2 okulun onarımını ihaleye çıkarıyor...

Eyüp Bir Nefes Parkı yenileniyor!

Eyüp Belediyesi, Rami Yeni Mahallesi’nde bulunan Bir Nefes Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Bir Nefes Parkı’na yeni yürüyüş yolları yapılıyor

Eyüp Belediyesi TMMOB ile işbirliği yapacak!

Eyüp Belediyesi ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi aralarında “Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü”, Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından imzalandı

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık daire teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp satılık ev!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp satılık ev teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Eyüp Akro Yapı Modernista satış ofisi Haberi

Eyüp Akro Yapı Modernista satış ofisi


CM Mimarlık ofisinden Cem Sorguç'un tasarladığı Modernista konut projesi İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'e bağlı Göktürk'te inşa ediliyor. Göktürk Modernista vaziyet planı haberimizde yer alıyor.


Modernista Göktürk projesi Akro Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Modernista Göktürk projesi 7 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Göktürk Modernista Evleri'nde 32 adet daire bulunuyor.


Göktürk Modernista vaziyet planı öncesinde Akro Yapı Modernista Göktürk fiyatları hakkında bilgi verelim. Akro Modernista Eyüp fiyatları 516 bin TL'den başlangıç gösterilerek, 960 bin TL'ye kadar yükseliyor.


1 oda 1 salon dairelerin satıldığı Göktürk Modernista projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri tasarlandı. Göktürk Modernista teslim tarihi Mayıs 2014 senesi olarak belirlendi.


Eyüp Akro Yapı Modernista satış ofisi ile 0212 322 44 92 telefonunu...