02 / 05 / 2024

Eyüp Alibeyköy Mahallesi satılık fabrika

Eyüp Alibeyköy Mahallesi satılık fabrika

İstanbul 10.İcra Dairesi, Eyüp'te bulunan fabrikayı 12 milyon TL'ye satışa çıkardı.3 bin 841 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika alanının içerisinde, fabrika binasına ek olarak ofis ve yemekhane olarak kullanılan bina bulunuyor.

Alibeyköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, 113 Ada, 162 ve 163 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

İBB, Alibeyköy'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Trend GYO Alibeyköy projesi geliyor! Yeni proje! 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi 717 ada 42 ve 43 parselleri satın aldı. Trend GYO, burada yeni bir konut projesine imza atacak. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

İBB Alibeyköy'de arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 717 ada 413 parselde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı...

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Trend GYO Alibeyköy projesi nerede? İşte lokasyon bilgisi!

Yatırımlarına devam eden Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesini Eyüp Alibeyköy'de inşa edecek. Peki Trend GYO Alibeyköy projesi nerede?

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Eyüpsultan Alibeyköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 30 ada, 36 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Alibeyköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi 2 Ada 86 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Eyüp Alibeyköy Mahallesi satılık fabrika Haberi

Eyüp Alibeyköy Mahallesi satılık fabrika

Eyüp Alibeyköy Mahallesi'nde bulunan fabrika İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. Fabrikaya 12 milyon TL değer biçildi. 


Fabrika ana binasının idari alt kısmında personel soyunma odaları, üst katında idari bölüm, yemekhane bulunuyor. Taşınmazın elektrik ve sıhhi tesisatı mevcut. 2000 metrekare inşaat alanına sahip fabrika tüm alt ve üst yapı hizmetlerinden yararlanıyor.


3 bin 841 metrekare yüzölçümüne sahip fabrika alanının üzerinde 1.500 metrekarelik prefabrik tek katlı taşınmaz bulunuyor. Binanın 200 metrekaresi oturum alanlı, 400 metrekaresi ofis ve yemekhane olarak kullanılıyor.


İhalesi, 13 Nisan 2015 günü saat 15.00 ile 15.10 arasında, İstanbul 10.İcra Müdürlüğü Mezat Salonu'nda, açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


İSTANBUL 10. İCRA DAIRESI MÜDÜRLÜĞÜ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli Özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN  


Özellikleri: İstanbul; Eyüp İlçesi, Alibeyköy...