06 / 05 / 2024

eyüp axis avm açılış

eyüp axis avm açılış

Sur Yapı ve Hayat Holding'in İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Axis İstanbul açılış için gün sayıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesi ofis ve Avm alanları ile dikkat çekiyor. Peki Axis İstanbul ne zaman açılacak?

Eyüp Axis İstanbul markaları!

İstanbul Eyüp'te inşa edilen Axis İstanbul bugün açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen Eyüp Axis İstanbul markaları...

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

Eyüp Axis İstanbul ulaşım!

Ofis teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı projede ofisler 74 metrekareden başlıyor. Eyüp Axis İstanbul ulaşım Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi!

Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projenin ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu bulunuyor. Eyüp Axis İstanbul fiyat listesi kapsamında 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Eyüp Axis İstanbul fiyatları!

Eyüp Axis İstanbul fiyatları 327 bin dolardan başlıyor. Yüzde 10 indirim sağlanan projede 60 ay vade farksız taksitlendirme uygulanıyor. Proje Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunyor.

Axis İstanbul Eyüp'te 60 ay sıfır faiz imkanı!

Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile İstanbul Eyüp'te hayata geçirilen Axis İstanbul'da ofis sahibi olmak isteyenlere yüzde 10 indirim yapılıyor. Sabit kur avantajı sunulan projede 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor

Eyüp Axis İstanbul ofislerinde kampanya başladı!

OFİS sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler için Sur Yapı ve Hayat Holding işbirliği ile hayata geçirilen Axis İstanbul'da kampanya düzenlendi. Eyüp'te yapımı başlayan projede ödeme avantajları sunuluyor.

Eyüp'te AVM inşaatında toprak kayması yaşandı!

İSTANBUL Eyüp'te yapımı devam eden AVM inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kanalizasyon bağlantısı için kazılan toprağın kayması ile İlhami Macir isimli 27 yaşındaki inşaat işçisi beline kadar toprağa gömüldü.

Eyüp'te AVM inşaatında toprak kayması!

Eyüp’te, yapımı devam eden inşaat şantiyesinde meydana gelen toprak kaymasında bir işçi yaralandı. Toprağın kayması sonucu beline kadar toprağa gömülen işçi, itfaiye ekipleri ve arkadaşlarının yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılıp hastaneye kaldırıldı..

Eyüp Palas Residence fiyatları!

Vialand AVM'ye yakın konumda yer alan proje iki blok halinde yükseliyor. Eyüp Palas projesinin teslim tarihi 2015 yılının Haziran ayı olarak planlanıyor. İşte Eyüp Palas Residence fiyatları...

Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi!

Eyüp Palas projesi Gül Proje tarafından hayata geçirilen proje Vialand AVM'ye yakın bir bölgede inşa ediliyor. Gül Proje Eyüp Palas teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor.

Eyüp Palas Rezidans fiyatları!

Vialand AVM 'ye yakın bölgede yükselen İstanbul Eyüp Palas Evleri teslimlerinin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Eyüp Palas Rezidans fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı!

Eyüp'te bir AVM'de yangın çıktı. Eyüp'te bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangın paniğe neden oldu.Yangının depo kısmında çıktığı ve büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldüğü öğrenildi.

eyüp axis avm açılış Haberi

eyüp axis avm açılış


Sur Yapı ve Hayat Holding'in İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da hayata geçirdiği Axis İstanbul açılış için gün sayıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa projesi ofis ve AVM alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Axis İstanbul ne zaman açılacak?



Axis İstanbul ne zaman açılacak?


Eyüp Axis İstanbul, Bayrampaşa metro istasyonu, Demirkapı metro istasyonu ve Metrobüse yakın konumda yer alıyor. Axis İstanbul ne zaman açılacak? Bayrampaşa Axis İstanbul kapılarını 15 Mayıs'ta açıyor.


Axis İstanbul lokasyon:

Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında yer alan Axis İstanbul'da 93 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen 195 adet ofis yer alıyor.


Eyüp Axis İstanbul'da resepsiyon ve konsiyerj hizmetlerinin yanı sıra ;teknoloji odaları, toplantı odaları, arşiv odaları da bulunuyor.



Ceren...