15 / 05 / 2024

eyüp Bayramoğlu Dönüşüm Projesi

eyüp Bayramoğlu Dönüşüm Projesi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e yepyeni bir çehre kazandıracak Bayramoğlu Dönüşüm Projesi ile ilgili düzenlenen toplantıya katılarak gelinen son durumla ilgili bir brifing aldı.

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'daki dönüşüm projesi İBB önünde protesto edildi!

İstanbul Eyüpsultan'daki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili KİPTAŞ'la anlaşmayan bazı vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) karşısında toplanarak protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm ofisi açıldı! 

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, 2021’i afet eğitim yılı ilan etmesinin ardından ilçede kentsel dönüşüm ofisini hizmete açtı. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

Depreme karşı yapılması gereken tek şey 'kentsel dönüşüm'!

Elazığ depremi sonrasında binaların ne kadar sağlam olduğu tartışılmaya devam ediyor. Depreme karşı yapılması gereken tek şey kentsel dönüşüm, yani depreme dayanıksız binaları yıkıp yerlerine yenilerini yapmak...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da tapu ve imar sorunu yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, ”Farklı kurumlarla yapılan sözleşmede belediye garantör olacak ve vatandaş asla yalnız bırakılmayacak. Kentsel dönüşüm kabus olmaktan çıkacak” dedi.

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

eyüp Bayramoğlu Dönüşüm Projesi Haberi

eyüp Bayramoğlu Dönüşüm Projesi


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e yepyeni bir çehre kazandıracak Bayramoğlu Dönüşüm Projesi ile ilgili düzenlenen toplantıya katılarak gelinen son durumla ilgili bir brifing aldı.

Başkan Remzi Aydın, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un katıldığı toplantıda Bayramoğlu Dönüşüm Projesi ile ilgili son durum konuşuldu. Projenin Eyüp için iyi bir vizyon proje olacağı görüşünün paylaşıldığı toplantıda, çalışmaların hangi noktaya geldiği de gündem konuları arasındaydı. Toplantıda ayrıca proje ile ilgili teknik sorunlar tüm detaylarıyla masaya yatırıldı. 



Eyüp...