15 / 05 / 2024

Eyüp Devlet Hastanesi Kavşağı

Eyüp Devlet Hastanesi Kavşağı

Silahtarağa Caddesi üzerindeki Eyüp Devlet Hastanesinin önünde sürekli artan trafik nedeniyle yeni geometrik düzenlemeler yapıldı

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Kemerburgaz'a devlet hastanesi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kemerburgaz bölgesine devlet hastanesi yapılacağını müjdeledi. 54 bin 961 metrekarelik büyüklüğünde alanda inşa edilecek hastane 400 yatak kapasiteli olacak...

Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nin istinat duvarı yıkıldı!

Eyüpsultan Devlet Hastanesinin arka bahçesinde bulunan istinat duvarı yıkıldı. Hastanede hizmetler geçici olarak durduruldu.

Pınarhisar Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasında!

Kırklareli Sağlık Müdürü Fatih Selvi, Pınarhisar Devlet Hastanesi için yaptırılan yeni binanın tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

TOKİ Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi'nde inşa edeceği 30 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 22 Mart'ta!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi'nde hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 22 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ'nin Kırklareli İli Pınarhisar İlçesi 30 Yataklı Devlet Hastanesi İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 1 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleşecek.

Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına hükümet konağı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına yeni hükümet konağı kompleksi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 1 Şubat'ta!

TOKİ'nin Kırklareli Pınarhisar'da hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi 1 Şubat'ta yapılacak.

Samatya Devlet Hastanesi, Beylikdüzü'ne taşınıyor!

İstanbul’un önemli kamu hastanelerinden Taksim İlkyardım Hastanesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin taşınmasına yönelik tepkiler sürerken, Samatya Devlet Hastanesi’nin de Beylikdüzü’ne taşınacağı ortaya çıktı.

Nevşehir Ürgüp Devlet Hastanesi 600 günde tamamlanacak!

Ürgüp Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor. Yer teslimi tarihinden itibaren 600 takvim gün içerisinde tamamlanması planlanan 50 Yataklı Devlet Hastanesi inşaası önümüzdeki aylarda hizmete girmesi bekleniyor.

Eyüp Devlet Hastanesi Kavşağı Haberi

Eyüp Devlet Hastanesi Kavşağı

Yeni düzenlemeyle birlikte ikiye bölünen kavşak, caddenin her iki tarafına kaydırıldı. Cep ve trafik lambalarıyla donatılan yeni kavşaklar bölgede yaşanan trafik sorununa çözüm getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Silahtarağa Caddesi üzerindeki Eyüp Devlet Hastanesi Kavşağı yeniden düzenlenerek yaşanan trafik karmaşasına son verildi.


Artan trafik yoğunluğu üzerine Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nce kavşak düzenlemesi ile ilgili proje hazırlandı. Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından proje kapsamında çalışmalar yapıldı. Yeni düzenleme ile birlikte Eyüp Devlet Hastanesi önündeki kavşak ikiye bölündü.


Cepli ve ışıklı kavşakların hizmete girmesi ile birlikte her iki noktada araç-yaya trafiği rahat ve güvenli bir hale getirildi. Üç ay gibi kısa bir zamanda tamamlanan çalışmaların hayata geçirilmesiyle birlikte, önemli ana...