02 / 05 / 2024

eyüp Keten Haliç evleri

eyüp Keten Haliç evleri

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve ulaşım avantajıyla dikkat çeken Keten Haliç Projesi’nde kalan son 10 daire için yepyeni bir kampanya başlatıldı. Dolar kurunun sabitlendiği Keten Haliç Projesi’nde yaşam başlamak üzere…

We Haliç Eyüp fiyatları 2017 güncel liste!

We Haliç Eyüp fiyatları 2017 güncel liste bilgisine göre projede fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor. Projede peşinatsız 120 aya kadar vade fırsatı sunuluyor...

WE Haliç Eyüp nerede?

Toplam 1.084 bağımsız birimden meydana gelen WE Haliç Eyüp projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı. Peki WE Haliç Eyüp nerede?

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Eminönü'nden Eyüp'e tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eminönü'nden Eyüp'e uzanacak bir tramvay hattı yapılacağının müjdesini verdi. Topbaş, hattın ihalesi ve yer teslimlerinin yapıldığını söyleyerek Haliç sahilden geçeceğini belirtti.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk teleferik hattı nasıl olacak?

Eyüp-Pierre Loti -Miniatürk Teleferik Projesi, Haliç vapur iskelesi yanındaki Eyüp istasyonundan başlayarak, önemli bir turistik merkez olan Pierre Loti Tepesi'ne ulaşacak. İşte projenin detayları...

Kağıthane ve Eyüp'e demiryolu geliyor!

İstanbul'da tarihi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı'nın Kağıthane ve Eyüp İlçelerinde kalan kısımlarının kullanıma kazandırılması amacıyla hazırlanan proje hayata geçirilecek.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı uzatılıyor!

Eyüp-Piyerloti Teleferik Hattını revize ederek, Haliç üzerinden geçerek Miniatürk’e saatte bin 500 kişiyi taşıyacak olan yeni teleferik projesinin ihalesi son aşamada. Yeni hattın 3 istasyondan oluşması planlanıyor.

Eyüp-Pierre Loti teleferik hattı Miniatürk'e uzatılacak!

Haliç sadece denizden değil, artık havadan da geçebilecek. İstanbul'un nostaljik mekanlarından olan Eyüp Pierre Loti tepesindeki teleferiğin hattı genişletiliyor. Mayıs ayında başlanacak projenin 420 gün sürmesi planlanıyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Keten Haliç projesinde son 10 daire!

Keten İnşaat şirketi tarafından Eyüp'te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi'nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

Keten Haliç’te son 10 daire için cazip fiyatlı kampanya!

Keten İnşaat tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu.

eyüp Keten Haliç evleri Haberi

eyüp Keten Haliç evleri

Eyüp’te yükselen 6 katlı iki bloktan oluşan ve ulaşım avantajıyla dikkat çeken Keten Haliç Projesi’nde kalan son 10 daire için yepyeni bir kampanya başlatıldı. Dolar kurunun sabitlendiği Keten Haliç Projesi’nde yaşam başlamak üzere…



Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından Eyüp’te inşa edilen ve büyük ilgi gören Keten Haliç Projesi’nde dairelerin hemen hepsi sahibini buldu. Yaşamın başlamak üzere olduğu ve özellikle yabancıların yoğun talep gösterdiği Keten Haliç’te kalan son 10 daire için ise alıcılara çok cazip bir kampanya sunuluyor. 20 bin metrekarelik kapalı alanda 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimlerden oluşan Keten Haliç’te kalan 10 daire için dolar kuru 2.40 olarak sabitlendi. 


Akıllı ev sistemi ile inşa edilen ve Haliçport’un tam karşısında yer alan proje, lokasyon açısından oldukça avantajlı. Bu...