03 / 05 / 2024

eyüp park lansman

eyüp park lansman

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Eyüp projesi bugün yapılan lansmanda satışa sunuldu. Projede yer alan dairelerin minimum fiyatı 131 bin lira olarak belirlendi...

Eyüp Park görücüye çıktı! 131 bin TL'ye, yüzde 1 KDV!

Gül Proje, İstanbul’un tarihi yarımadası Haliç’e nazır Eyüp Park’ın inşasına başlıyor. Eyüp Park projesinde fiyatlar 131 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 854 ada, 1 parsel ile 122 ada, 413 parsel ve park alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Eyüp Şehir ve Medeniyet Okulu'nun lansmanı yapıldı!

Eyüp Belediyesinin 19-25 yaş arası gençlere yönelik akademik eğitim hizmeti sunan Genç Akademi Şehir ve Medeniyet Okulu'nun Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenen lansman ve açılış konferansı yoğun katılımla gerçekleşti.

Eyüp Cemal Demir Parkı açıldı!

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Cemal Demir'in adı Topçular'da bir parka verildi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, parkın açılışında yaptığı konuşmada; “Rabbim 15 Temmuzları bir daha yaşatmasın” dedi.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mesire Alanı açılış için gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hizmeti Yerinde Gör” uygulaması kapsamında , Eyüp Sultan Orman Parkı ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Yeni Nesil Eyüp'te lansman satışları başladı!

Yeni Nesil Eyüp, 8 bin 936 metrekare alan üzerinde 222 daireden oluşuyor. Projede yüzde 8 lansman indiriminin yanı sıra yüzde 12 de peşin indirimi uygulanıyor..

Yeni Nesil Eyüp lansman satışına çıktı!

İnşaat sektörünün köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, İstanbul’un kentsel dönüşümde en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Eyüp’te inşaatı devam eden Yeni Nesil Eyüp projesinde lansman satışını başlattı..

Yeni Nesil Eyüp lansman satışına başladı!

İnşaat sektörünün köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, İstanbul’un kentsel dönüşümde en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Eyüp’te inşaatı devam eden Yeni Nesil Eyüp projesinde lansman satışını başlattı.

Yeni Nesil Eyüp'ten lansman fırsatı!

Ortadoğu Grup’un Yeni Nesil Eyüp projesinde lansmana özel, peşin ödemelerde yüzde 8 lansman indirimine ilave yüzde 12 peşin indirimi uygulanıyor. İstanbul’un merkezi noktalarına ulaşım kolaylığı ve yanı başındaki metro istasyonu ile dikkat çeken projede, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor..

Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki çocuk parkı imara mı açılacak?

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı, Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bulunan aynı zamanda afet toplanma bölgesi olan çocuk parkının imara açılmasına direnen mahallelilerle 'ikna' toplantısı gerçekleştirdi, ancak başarılı olamadı.

TÜGVA'nın Eyüp'teki arazisinin imar planı mı değişti?

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜGVA’nın İstanbul Eyüp’teki arazisi için bürokratik işlemler jet hızıyla halledildi. Plan Kısmen ‘Park+ Zeminaltı Katlı Otopark’, kısmen de ‘Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı’na alındı.

eyüp park lansman Haberi

eyüp park lansman

Gül Proje imzası ile hayata geçirilen Eyüp Park projesinin lansmanı bugün yapıldı. 13 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje 329 konuttan oluşuyor.Projede yer alan konut tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar tasarlandı.


Yüzde 1 KDV oranı ile satışa sunulan Eyüp Park projesi 110 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Projede yer alan daireler 131 bin lira ile 637 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Eyüp Park projesinde 329 adet daire, 119 mağaza yer alıyor. 3 blok halinde yükselen projede teslimler 2015 yılının Haziran ayında gerçekleşecek.


Eyüp Park ödeme planı;

-Yüzde 50 peşinat ödendiğinde, yüzde 5 indirim yapılıyor ve 30 ay 0 faiz ile vade yapılıyor.

-Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


Eyüp Projesinde 11 farklı tipte daire yer alıyor. Projede bulunan dairelerin büyüklükleri...