30 / 04 / 2024

Eyüp Riverside projesinde fiyatları

Eyüp Riverside projesinde fiyatları

Son 24 dairenin hemen teslim ve metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı beklediği Riverside projesi Eyüp'te 2 blok olarak yükseliyor.

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yeni Eyüp Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Eyüp Baharyaka daire fiyatları!

İstanbul Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Eyüp Baharyaka projesinde toplamda 593 adet daire bulunuyor. İşte, Eyüp Baharyaka daire fiyatları... 

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Yeni Nesil Eyüp'te 1 ay sonra eviniz, bu yıl metronuz teslim!

1 ay sonra teslimler başlayacak olan Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp projesinde 120 ay 0,99 vade oranı ödeme yapmak mümkün..

Yeni Nesil Eyüp Evleri güncel fiyat 2018!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp projesinde  "Falınızda fırsat çıktı" sloganı ile kampanya başlattı...

Ortadoğu Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 15 indirim!

Nisan ayında daire teslimlerinin başlayacağı Yeni Nesip Eyüp projesinde yüzde 15 indirim ve 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp teslimat tarihi!

Yeni Nesil Eyüp projesinde daire fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Peki Yeni Nesil Eyüp teslimat tarihi ne zaman?

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Eyüp Riverside projesinde fiyatları Haberi

Eyüp Riverside projesinde fiyatları

Son 24 dairenin hemen teslim ve metrekaresi 6 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı beklediği Riverside projesi Eyüp'te 2 blok olarak yükseliyor.


Paralel Gayrimenkul tarafından Eyüp-Göktürk’te konumlandırılan Riverside projesi TEM'e 10 dakika, Levent'e 15 dakika, Taksim'e ise 20 dakika uzaklıkta yükseliyor. Konumu sebebiyle ulaşım avantajı sağlayan Riverside projesinde 100 metrekare ile 250 metrekare aralıında değişen alana sahip 95 daire yer alıyor.

2 blok olarak hayata geçirlen Riverside projesinde daireler hemen teslim olarak satılmakta olup projedeki son 24 daire alıcı bekliyor. Metrekare birim fiyattının 6 bin liradan başladığı Riverside projesinde 200 araç kapsiteli otopark, kapalı – ısıtmalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, kafeterya, çocuk oyun alanları ve renk bahçeleri de bulunuyor.


Web Adresi: