16 / 05 / 2024

Eyüp Sabri Sağman

Eyüp Sabri Sağman

Eysa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eyüp Sabri Sağman, Mehmet Zahit Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Duru İşhanı'nda kuruldu.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eyüp Yeşilpınar Metro durağına sadece 30 metre mesafede bulunan projede teslimler hemen yapılıyor.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Yeni Nesil Eyüp ödemeleri 2018!

Yeni Nesil Eyüp ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 7 bin 400 TL peşinat imkanı sağlanan projede teslimler hemen yapılıyor. 

Eyüp Akbal, FuzulEv sistemini anlattı!

FuzulEv sistemini anlatan Fuzul Gurup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "FuzulEv markamız ile açtığımız yeni şubelerimizle ülke ve bölge ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyoruz." dedi.

5. Levent Eyüp güncel fiyat listesi!

5. Levent Eyüp güncel fiyat listesi 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent projesinde sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor...

Eyüp 5. Levent Evleri teslim tarihi!

Peşin alımlara yüzde 12 indirim sağlanan Eyüp 5. Levent projesinde daire fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. İşte Eyüp 5. Levent Evleri teslim tarihi...

Eyüp 5. Levent ödeme seçenekleri 2017!

Nakit ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanan 5. Levent Evleri yaklaşık 4 bin konuttan meydana geliyor. İşte Eyüp 5. Levent ödeme seçenekleri 2017...

Yeni Nesil Eyüp'te vade farksız 100 ay taksit fırsatı!

Ortadoğu Grup’un Eyüp’te hayata geçirdiği Yeni Nesil Eyüp projesinde “Ev Alırken Sıfır Sorun” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. Projede vade farksız 100 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Eyüp İslambey Caddesi'nde ilk kazma Mayıs'ta vuruluyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey Caddesi'ni, herkese örnek bir prestij cadde haline getirecek çalışmanın başlangıç tarihi ile ilgili esnaf ve vatandaşlarla istişarede bulundu.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Eyüp ek hizmet binası açıldı!

Türkiye'nin ilk sağlık üniversitesi olan Bezmialem Vakıf Üniversitesi (BVÜ) Eyüp’te sağlık ve eğitim hizmeti vermeye başladı. Üniversitenin, Eyüp’te açılışı yapılan ek hizmet binasında Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin 6 bölümü ve 4 lisans sonrası bölümü eğitim veriyor.

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Konut amorti süresi en kısa ilçeler Beyoğlu ve Eyüp!

İstanbul'da bir konutun kira geliriyle kendi değerini ödeme süresi ilçelere göre değişirken, ortalaması en kısa olan ilçeler 10,9 yıl ile Beyoğlu, 11,8 yıl Eyüp ve 13,9 ile yıl Küçükçekmece oldu.

Eyüp Sabri Sağman Haberi

Eyüp Sabri Sağman

Eysa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Eyüp Sabri Sağman, Mehmet Zahit Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. 


Eysa Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...