30 / 04 / 2024

Eyüp spor salonu projeleri

Eyüp spor salonu projeleri

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın başkanlığında gerçekleştirilen ‘Spor Çalıştayı’nda, ‘Spor Etkinlikleri Eylem Planı’ masaya yatırıldı. Eyüp sakinlerinin sağlıklı yaşam bilincini ve spor kültürünü arttırmak amacıyla yapılacak çalışmalar belirlendi...

Eyüpsultan’a yeni spor salonu geliyor!

Daha önce Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in müjdesini verdiği Eyüp Stadı arkasında bulunan alanda spor salonu yapımı için start verildi.

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri!

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. İşte Axis İstanbul Eyüp iletişim bilgileri...

ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un her alanda kalkınıp gelişeceğini söyledi. Başkan Sekmen, Mahallebaşı semtinde bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESMEK Mahallebaşı Eğitim Merkezi ve Spor Salonu’nun açılışını yaptı.

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Encümen ve Komisyon Üyeleri'ni seçti!

Eyüp Belediyesi, 5 yılda bir yapılan 2016 Encümen ve Komisyon Üyeleri seçimini yeni binadaki Meclis Salonu'nda gerçekleştirdi. Gerçekleşen oturumda Meclis Başkanvekili, katip üyeleri, encümen üyeleri, komisyon ve birlik üyeleri seçildi.

Galatasaray Taç Spor Salonu 14 Şubat'ta açılacak!

Sarı-Kırmızılı kulüp, voleybol maçlarının oynanacağı Taç Spor Salonu'nu Sevgililer Günü'ndeki maçla taraftarlarıyla buluşturacak. Galatasaraylılar, erkek ve kadın voleybol takımlarının maçlarını artık bu tesiste oynayacak.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te teslimler 2017'de!

Beyaz İnşaat, kentsel dönüşüm deneyimini Eyüp'te inşa ettiği Mihmandar Eyüp projesiyle ortaya koydu.Bay ve bayanlara ayrı havuz, seyir terasları, hobi odaları, mescit ve spor merkezinin yer aldığı projede anahtar teslimleri 2017'de yapılacak.

Gürsu'da sağlık ocağı yıkılıp yerine spor salonu yapılacak!

Sağlık ocağı binasının yıkılıp yerine spor salonu yapılacak olmasına Gürsu'nun Haklarını Koruma Yaşatma ve Dayanışma Platformu tepki gösterdi.

19 Mayıs Stadı ile THF Spor Salonu'nun temeli çürük çıktı!

Yıkılıp yerine 42 bin kişilik yeni bir stat yapılması planlanan Ankara 19 Mayıs Stadı ile THF Spor Salonu'nun temeli çürük çıktı.

Eyüp yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Eyüp vizyon projelerle cazibe merkezi olacak!

Eyüp’te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp’ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor.

Remzi Aydın: Eyüp dev projelerle büyüyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Ulaşım, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlardaki dev projeler hızla ilerliyor, Eyüp geleceğe hazırlanıyor.

Eyüp spor salonu projeleri Haberi

Eyüp spor salonu projeleri


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ü “Huzur Başkenti” yapmak, Eyüplülerin daha sağlıklı yaşam standartlarına ulaşmalarını sağlamak adına gece gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşın, ilçede bulunan spor tesislerinden maksimum fayda elde etmesi ve vatandaşlara en yüksek düzeyde 7/24 hizmet verilmesi Başkan Remzi Aydın’ın ilkeleri arasında. Eyüp’te spora nasıl yön verileceği, sportif faaliyetlerde önceliklerin neler olacağı ve Eyüp Belediyesi’nin spor politikasının ne olacağı da Başkan Aydın’ın gündeminde bulunuyor. 

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın başkanlığında düzenlenen Spor Çalıştayı’nda, Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer, Eyüpspor Başkanı Recep Kızıltepe, Eyüp Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Metin Çırpan, Eyüp Belediyesi Kültür Sosyal işler Müdürlüğü Spor Koordinatörleri bir araya geldi ve sportif aktiviteler eylem planı sunumu ile değerlendirmesi yapıldı. 

Çalıştay’da uzun vadede gerçekleştirilecek spor etkinlikleri ve performans hedefleri...