02 / 05 / 2024

eyüp ulaşım projeleri

eyüp ulaşım projeleri

Manevi atmosferi, tarihi ve coğrafi güzelliği ile İstanbul'un adeta cazibe merkezi olan Eyüpsultan'ın ulaşım açısından İstanbul'un en rahat ve en iyi ilçelerinden biri haline gelecek...

Eyüp'ün çehresi ulaşım projeleriyle değişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Eyüp'teki projelerden bahsederek "Eyüp’ü bir dünya kenti yapmak için vizyon projelerimizin yapımı tüm hızıyla sürüyor."dedi.

Eyüp yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Remzi Aydın raylı sistem çalışmalarını denetledi!

Her gün mahalleleri dolaşarak burada vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, aynı zamanda ilçede gerçekleştirilen yol yapımı ve raylı sistem çalışmalarını da denetliyor.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Aksüs Yapı, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi için harekete geçti. Peki, Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi nerede? İşte Aksüs Yapı'nın Yeni Eyüp Evleri 2. Etap projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Yeni Eyüp Evleri 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni Eyüp Evleri projesinin detayları belli oldu. Eyüp Evleri  projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Eyüp Evleri projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

eyüp ulaşım projeleri Haberi

eyüp ulaşım projeleri

Eyüpsultan ulaşım alanında yapılan yatırımlarla çağ atlıyor. Eyüpsultan'da gerçekleştirilen raylı sistem yatırımları sayesinde vatandaşlar daha hızlı, daha güvenli ve daha konforlu ulaşım imkanına sahip olacak.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan'ın ulaşım açısından İstanbul'un en rahat ve en iyi ilçelerinden biri haline geleceğini ifade etti. Aydın, "Gayrettepe-Bağcılar Metrosunun önemli bir kısmı ilçemizden geçiyor. Şuan yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliyor. Büyükşehir belediyemiz bu yılsonu itibariyle inşallah hizmete açmayı düşünüyor ve açıldığında, Taksim-Şişli-Mecidiyeköy-Kağıthane yönlerine giden yolcularımız metroyla çok rahat gidebilecekler" dedi.

EYÜPSULTAN'A SÜRÜCÜSÜZ METRO

18 duraktan meydana gelen Kabataş – Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı. Bu hat Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metro hattı olacak. Hattın tamamen açılması ile; Alibeyköy istasyonunda Eminönü- Eyüpsultan - Alibeyköy tramvay hattı ile, Mecidiyeköy...