10 / 05 / 2024

Eyüp Yıldırım kimdir

Eyüp Yıldırım kimdir

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım Cafe Mix'te gerçekleştirilen kahvaltıda basın mensuplarına projelerini anlattı. Programa SP İl Başkanı Ahmet Manav, SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Abidin Birinci ve partililer katıldı

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Zekeriya Yıldırım kimdir?

Zekeriya Yıldırım kimdir? Zekeriya Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Zekeriya Yıldırım'ın biyografisi...

Engin Yıldırım kimdir?

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörlerinin önemli projelerine imzasını atan Engin Yıldırım kimdir? Engin Yıldırım hangi görevlerde bulundu?

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Binali Yıldırım: 5 bin vakıf eserini metruk durumdan çıkardık!

Başbakan Binali Yıldırım, Hamamönü'ndeki Mehmet Akif İnan Vakfı hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar 15 yıllık iktidarımız döneminde 5 bin vakıf eseri, metruk durumdan çıkarıp başta büyük camilerimiz olmak üzere ihya ettik" dedi.

İsmail Yıldırım kimdir?

Kocaeli Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım kimdir? İsmail Yıldırım, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İşte Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım'ın Acarkent'teki evi!

Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’teki dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı. Ezgi Eyüboğlu, "Günlük hayatımda sade seçimler yaparım. Bu dekorasyon zevkime de yansıyor" dedi.

Eyüp Yıldırım kimdir Haberi

Eyüp Yıldırım kimdir


Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım projelerini anlatarak, "Sakarya'nın bölgede lider ülkede öncü olmasını istiyoruz" dedi Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eyüp Yıldırım Cafe Mix'te gerçekleştirilen kahvaltıda basın mensuplarına projelerini anlattı. Programa SP İl Başkanı Ahmet Manav, SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Abidin Birinci ve partililer katıldı. "Biz Sakarya'nın bölgemizde lider, ülkemizde öncü olmasını istiyoruz" diyen Yıldırım güzel projeler hazırladıklarını söyledi. 


KENT KONUT BİRİMİ 

Yıldırım, "Biz yerel yönetimleri servet kazanma yeri değil, ibadet yeri olarak göreceğiz. Sakarya'yı beraberce yöneteceğiz. Kent Konut Birimi kuracağız vc bu TOKİ'ye bağlı olmayacak" dedi. Mahalle odaklı afet yönetimi sistemi kurulacağını söyleyen Yıldırım, "Hızlı tren uygulamasının başlamasıyla Sapanca hızlı tren durağı ile SAÜ arasında teleferikle ulaşım imkanı sağlayacağız" diye konuştu. 


TEŞVİK OFİSİ 

Yüksek teknolojiden istifade edilerek...