02 / 05 / 2024

Eyüpsultan riskli alan kararı

Eyüpsultan riskli alan kararı

İstanbul Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. 

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de konut imarlı 2 arsa satılıyor!

İstanbul Eyüpsultan ve Başakşehir'de yer alan konut imarlı iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Eyüpsultan'da konut imarlı arsa satılıyor! İBB tarihi açıkladı!

İBB, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Alibeyköy'deki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Koray GYO, Eyüpsultan'daki arsasını Belediyeye hibe etti!

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasını Belediyeye hibe etti. İşte ayrıntılar ve şirketten yapılan açıklama...

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Mithatpaşa'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 754 milyon 17 bin 600 TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye satılık arsa! Konut imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemernurgaz'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 bin 566 metrekare olarak belirtildi.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'ndeki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı Ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

Eyüpsultan'daki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki riskli yapıların yüzde 97'si yıkıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 2020 yılında tespit edilen toplamda 464 riskli yapının yüzde 97'lik kısmı yıkıldı.

Eyüpsultan riskli alan kararı Haberi

Eyüpsultan riskli alan kararı

İstanbul Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi sınırları içerisinde bazı alanlar riskli alan ilan edildi.

Bakanlar Kurulu'nca alınan riskli alan kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi, Akşemsettin Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2/11/2017 tarihli ve 14124 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riskli Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2. ve 1. maddelerine göre, Bakanlar Kurulu'nca 20/11/2017 tarihinde kararlaştırılmıştır. 


İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi, Akşemsettin Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanarın riskli alan ilan edilmesi hakkında karar için