30 / 04 / 2024

eyüpsultan Web Tapu Sistemi

eyüpsultan Web Tapu Sistemi

Eyüpsultan Belediyesi ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü arasında “Web-Tapu Sistemi” için imzalar atıldı. Böylece tapu müdürlükleri ve belediye başkanlığı birimlerindeki işlem yoğunluğu azaltılmış olacak.

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesi için yüzde 100 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede hak sahipleriyle yüzde 100 uzlaşı sağlandı

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz’daki 8 bin 741 metrekarelik araziyi satıyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz’daki yaklaşık 8 bin 741 metrekare büyüklüğündeki “rezerv yapı” yani yeni konut alanında kalan parselini satışa sunuyor.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. KiPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki çalışmaları yerinde inceledi. 

İller Bankası, Pendik ve Eyüpsultan'daki 2 gayrimenkulü satışa sundu!

İller Bankası, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Pendik illerinde yer alan gayrimenkullerini satıyor. Gayrimenkullerin ihaleleri 23 Kasım ve 24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar projesinde son durum ne?

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Projede imalat çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Eyüpsultan'daki Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul Eyüpsultan'da yer alan Barış Manço Parkı arazisinin satılması talebini reddetti.

Eyüpsultan'da 756 milyon TL'ye arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 756 milyon 44 bin 160 TL bedelle arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satış işi ihale ediyor.

Eyüpsultan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Merkez Mahallesi Eyüp İskelesi 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

eyüpsultan Web Tapu Sistemi Haberi

eyüpsultan Web Tapu Sistemi

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün “Web-Tapu Sistemi”, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile Eyüpsultan İlçe Tapu Müdürü Hamit Karpınar arasında imzalanan protokolle Eyüpsultan’da uygulanacak.

WEB-TAPU SİSTEMİ İŞLEMLERE HIZ KAZANDIRACAK

Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre, imzalanan “Web Tapu Sistemi Üzerinden Elektronik Ortamda İşlem Yapılmasına İlişkin Protokol” sayesinde Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ve Belediye Başkanlıkları arasında, tapu müdürlükleri ve belediye başkanlığı birimlerindeki işlem yoğunluğu azaltılacak ve işlem süreçleri kısalarak verimlilik arttırılacak.

WEB-TAPU SİSTEMİ NEDİR?

Web-Tapu Sistemi ile ilgili olarak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı bilgilendirme metni şu şekilde;


“Başvuruların elektronik ortamda alınması” konulu, 29/03/2017 tarihli ve 725578 sayılı Bakanlık Oluru ile “Başvuruların elektronik ortamda alınması” konulu, 11/11/2016 tarihli ve 2447188 sayılı Genel Müdürlük Makam Oluru uyarınca yapılan çalışmalar neticesinde web-tapu sistemi oluşturulmuştur.

Web-tapu sistemine...