06 / 05 / 2024

Eyüpsultan yarı olimpik yüzme havuzu

Eyüpsultan yarı olimpik yüzme havuzu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

TOKİ Eyüpsultan projesinin ihalesi yarın! İstanbul'da 637 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede toplam 637 konut yer alıyor.

Eyüpsultan Topçular Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada içi tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Eyüpsultan'da 51.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan gayrimenkulü 51 milyon 566 bin 125 TL bedelle satışa çıkardı.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

Eyüpsultan'da 40 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, Bayrampaşa mevkii, 162 ada 36 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 40 milyon TL'ye satıyor...

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirilen Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi için geri sayım başladı. Projede yakın zaman içerisinde temel atma işlemi yapılacak. 

Eyüpsultan Nişanca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Nişanca Mahallesi, 123 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

KİPTAŞ'tan Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde müjdeli haber!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüzde 99 uzlaşı sağlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakında projenin temelinin atılacağını söyledi.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde tahliyeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Eyüpsultan yarı olimpik yüzme havuzu Haberi

Eyüpsultan yarı olimpik yüzme havuzu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Eyüpsultanlılara verdiği sözleri birbiri ardına yerine getirmeyi sürdürüyor. 

Başkan Deniz Köken’in seçim döneminde Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuzun da yapım çalışmalarna başlandı. Eyüpsultan Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; Eyüpsultan Bölgesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesisi; otopark, açıkhava spor alanı ve peyzaj alanları da dahil olmak üzere toplamda 2 bin metrekare büyüklükte alanda inşa edilecek.

Yarı olimpik yüzme havuzunun bulunduğu bina ile idari bina ise yaklaşık bin 170 metrekare büyüklüğünde olacak. 

Başkan Deniz Köken muhtarlarla birlikte yüzme havuzu inşaatına giderek inceleme yaptı. Çalışmalara ilişkin bilgi alan Başkan Deniz Köken, “Çalışmalar hızlıca sürdürülecek ve çok istediğimiz havuza en...