09 / 05 / 2024

Eyüpte AVM inşaatı

Eyüpte AVM inşaatı

İSTANBUL Eyüp'te yapımı devam eden AVM inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kanalizasyon bağlantısı için kazılan toprağın kayması ile İlhami Macir isimli 27 yaşındaki inşaat işçisi beline kadar toprağa gömüldü.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Ünlü AVM'nin inşaatının mahkeme kararına rağmen devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi!

11 Aralık 2023 tarihinde Trabzon İdare Mahkemesi tarafından inşaat ruhsatı iptal edilen Trabzon Forum Alışveriş Merkezi ek binasında ruhsatsız çalışmaların devam etmesi tepki çekti. Söz konusu inşaatı belediye de engelleyemedi. Yaşanan duruma vatandaşlar adeta isyan etti.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Bir AVM’nin kaça mâl olduğunu düşündünüz mü? 2023 AVM inşaat maliyeti!

Her yıl emlak vergisine esas olmak üzere her yık uygulanacak olan bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri Resmi Gazate’de açıklanır. 2023 yılı maliyet cetvelleri 25 Ağustos’da açıklandı. İşte haberin devamı..

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022!

AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki AVM metrekare inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? AVM maliyeti arttı mı? İşte AVM metrekare inşaat maliyeti 2022...

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Zeyrek tarafından kuruldu.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım ve tahliye işlemlerinin devam ettiği projenin inşaatına 2021'de başlanması hedefleniyor.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Eyüpte AVM inşaatı Haberi

Eyüpte AVM inşaatı

Ayakları tamamen toprak altında kalan ve yukarıya çıkamayan talihsiz işçinin yardımına ise önce arkadaşları koştu. Arkadaşlarını sıkıştığı yerden çıkaramayan inşaat işçileri, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonunda İlhami Macit'i sıkıştığı yerden çıkardı. Kaburgalarında ve ayaklarında zedelenme olan inşaat işçisi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Taksim İlkyardım Hastanesine...