02 / 05 / 2024

Ezgi Çelebi kim

Ezgi Çelebi kim

Mimar Ezgi Çelebi kimdir? Mimar Ezgi Çelebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ezgi Çelebi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ezgi Çelebi...

Ezgi Çelebi kimdir?

Mimar Ezgi Çelebi kimdir? Mimar Ezgi Çelebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ezgi Çelebi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ezgi Çelebi...

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Çelebi Kargo, İstanbul ve Delhi’de RA3 sertifikaları ile tescillendi!

Çelebi’nin İstanbul Atatürk Havalimanı ve Hindistan’daki Delhi Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’nda bulunan kargo birimleri, Avrupa Birliği’nin yeni güvenlik uygulamalarına ilişkin olarak gerçekleştirilen denetimlerden başarı ile çıktılar.

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Çelebi Hava Servisi Bingöl Havalimanı’nda hizmet vermeye başladı!

Çelebi, yurtdışında olduğu gibi yurtiçinde de büyümeye devam ediyor. Çelebi Hava Servisi A.Ş., 26 Mayıs Pazartesi günü itibari ile Bingöl Havalimanı’nda da yer hizmetleri vermeye başladı...

Çelebi Hava Servisi, En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu seçildi!

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, Çelebi Hava Servisi’ni bu yıl da ‘En İyi Yer Hizmetleri Kuruluşu’ seçti. THK Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, 13 ayrı dalda havacılık sektörünün en iyilerinin ödüllendirdi...

Erdal Çelebi: Timsah Arena bölgedeki arsa ve ev fiyatlarını etkiledi!

Timsah Arena bölgedeki arsa, iş yeri ve ev fiyatlarını da etkiledi. Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, Timsah Arena Stadyum'u ile birlikte bölgede kısmen de olsa bir hareketlilik yaşandığını ifade etti.

Apartman işletme projesini kim hazırlar?

Apartman işletme projesi Kat Mülkiyeti Birliği‘nin bütçesi olarak tanımlanıyor. Kat malikleri kurulunca kabul edilmiş işletme projesi yoksa, apartman işletme projesini kim hazırlar? İşte sorunuzun yanıtı...

Ezgi Çelebi kim Haberi

Ezgi Çelebi kim

Ezgi Çelebi kimdir?

Mimar Ezgi Çelebi kimdir? Mimar Ezgi Çelebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ezgi Çelebi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?


Ezgi Çelebi,  1990 yılında Ankara'da doğdu. 2012 yılında Doğuş Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


2013'ten beri OTM mimarlar bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.


İletişim bilgileri:

Günal sk. Gülevler Sitesi 7.Blok Kat:-1 D:32

Acıbadem/Üsküdar/İSTANBUL


E: [email protected]

T: +90 216 545 31 31   F: +90 216 545 31...