02 / 05 / 2024

Ezinç Metal 5 yıllık hedefi

Ezinç Metal 5 yıllık hedefi

Güneş enerjisi sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri 95 ülkeye ihraç eden Ezinç Metal, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip...

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ake Enerji Kimya Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Sırımsı tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Platin ons fiyatı 872 dolar oldu! Platin fiyatları 5 Temmuz 2022...

Kıymetli beyaz metal olan platinin ons fiyatı bugün 872 dolar oldu. Peki bugün platin fiyatları ne kadar? Platin neden düşüyor? Platin fiyatları kaç dolar oldu? İşte 5 Temmuz 2022 platin fiyatları...

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Akbulut tarafından açıldı.

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hiba Metal İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 5 milyon sermaye bedeli ile açıldı.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Denizim Metal Hurda Paslanmaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizim Metal Hurda Paslanmaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kurt tarafından kuruldu. 

Metal Yapı Konut 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

“En büyük hayalimiz Empire State gibi İstanbul’a simge olabilecek ikonik bir bina kazandırmaktı” diyen Metal Yapı Konut Genel Müdürü Karali, “5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoku ile hedefimiz 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmak” diyor.

Metal Yapı Konut 5 yılda 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Önümüzdeki 5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoğu ile 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefliyoruz' diyerek açıklamalarda bulundu. 

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul'da birçok önemli imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak. 

Metal Yapı Konut'tan Zekeriyaköy ve Göktürk'e yeni proje!

Şirketin 5 yıl içerisinde 2,5 milyar dolar ciroya ulaşacağını söyleyen Metal Yapı Grup Başkanı Ömer Saçaklıoğlu İstanbul'da yeni proje hazırlığında olduğunu belirtti. Saçaklıoğlu, " İstanbul dışı için bir planımız yok." dedi.

Ezinç Metal 5 yıllık hedefi Haberi

Ezinç Metal 5 yıllık hedefi


Güneş enerjisi sektöründe sunduğu ürün ve çözümleri 95 ülkeye ihraç eden Ezinç Metal, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip. Güneş kolektör üretiminde dünya üçüncüsü ve Türkiye lideri olan şirketin hedefi güneş kolektörü ve boyler konusunda yapılan yeni yatırımlarla önümüzdeki 5 sene içinde pazar payını yüzde 50 artırmak. 


Ezinç Metal, güneş enerjisi sektöründe 1983 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Halen 90 farklı tip ve modelde güneş kolektörü ve 80 farklı tip ve kapasitede sıcak su tankı üreten şirket, yıllık yaklaşık 1,5 milyon metrekarelik güneş kolektörü, 90 bin adet de sıcak su tankı üretim kapasitesine sahip. Ürün ve çözümlerini Türkiye'nin yanı sıra 95 ülkeye ihraç eden şirketin Türkiye'de 950 bayiden oluşan geniş...