28 / 04 / 2024

Fahrettin Keleştemur

Fahrettin Keleştemur

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi toplamda 4 bin 500 adet daireden oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul'un lansmanı 1 Aralık'ta gerçekleşecek.

Mehmet Keleş: Kalıcı konut sorunu yaşadık!

Düzce Belediye Başkanı Keleş: "Doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları vardır ancak deprem gerçeği konusunda bilinçli olmak ve buna karşın fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri almak deprem tahribatlarını en aza indirir" dedi.

Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat!

17 Kasım'da lanse edilecek olan Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat listesi lansmana özel olarak yeniden hazırlanacak.

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul lansmanı 17 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe 40 yıldır markalı konut üreten Keleşoğlu Holding, İstanbul Yakuplu’da doğayla iç içe, lüks, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan Deniz İstanbul projesini basın mensuplarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Rüstem Keleş'ten Sakarya'ya iki müjde!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, şehrin kuzeyinde hayata geçirilecek iki yeni yatırımın müjdesini verdi.

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Proje Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Önder Keleş ve Hamit Keleş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Bakırköy, Basınköy Mahallesi, Florya Caddesi'nde kuruldu.

Adıyaman Keleşin Konağı sosyal tesis olacak!

Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi’nin altında bulunan tarihi Keleşin Konağı, gerekli restorasyon ve tadilatının tamamlanmasının ardından , Adıyaman Belediyesi’ne teslim edildi.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Fahrettin Yahşi: TURYAP’la işbirliği yapmaktan memnunuz!

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin YAHŞİ, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’la işbirliği yapmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Ekrem Keleş Mekke'deki vinç kazasını değerlendirdi!

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi!

Güneşli Ginza Evleri 27 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Satış süreci devam eden projede daire fiyatları 567 bin TL'den başlıyor. İşte Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza teslim tarihi...

Keleşoğlu Ark Residence'ta 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen, Ark Residence'da 1+1 dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 lira ile 6 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 275 bin liradan başlayan 1+1 daireler büyük ilgi görüyor.

Fahrettin Keleştemur Haberi

Fahrettin Keleştemur


Erciyes üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi (ERÜ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı. ERÜ Senato Salonu'ndaki imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Develi'den eğitime destek verildiğine dikkati çekerek, "Entelektüel birikimin olması ilçe için de bizim için de bir kazanç. Önemli olan, okul, bina yapmak, buraya eğitimci göndermek değil, bu. bir kültür meselesidir. Karşılıklı etkileşim önemli. Eğitilmiş bir toplum oluşturmak gerekiyor. Eğitime sahip çıkmak bu memleketin en büyük meselesi. Size de sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


İstanbul Develiler Derneği Başkanı iş adamı Sami Dedeoğlu ise yıllardır inşaat sektörünün içinde olduklarını belirterek, "İstanbul Bağdat Caddesine yaptığımız inşaatla ilçeye yapacağımız inşaatın kalitesi aynı. Buraya gelecek öğrencilerimiz rahat etsin istiyoruz....