15 / 05 / 2024

Fahri Turan Erkek

Fahri Turan Erkek

Evil Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fahri Turan Erkek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Ergün Turan: Şehir merkezleri sanayi sitelerinden arındırılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

Ergün Turan Balıkesir'deki devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte, Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri olacak Balıkesir 850 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Ergün Turan: Üst gelir grubuyla ilgilenmiyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konut konusunda Türkiye'nin her ilinden yoğun talep aldıklarını söyledi. Turan, Bu yıl 50 bin kişiyi ev sahibi yapacaklarının müjdesini verdi..

Ergün Turan: Gaziantep kentsel dönüşümde başarılı!

TOKİ Başkanı Turan: "Biz aslında TOKİ'nin geçmişten gelen birikimini belediye başkanlarımızla sahaya yansıtıyoruz. Gaziantep'te çok önemli mesafeler alındı ama daha yapılması gereken çok iş var"

Ergün Turan Eskişehir'de inşaatı devam eden konutları inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Atatürk Stadyumu ve Odunpazarı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yapımı devam eden TOKİ konutlarını denetledi.

Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu inşaat işi ihalesi 23 Mart'ta!

Valilik Edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak ve 150 günde ise tamamlanacak.

Mehmet Ergün Turan Pamukkale'deki kentsel dönüşüm projelerini ziyaret etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında yapmakta olduğu konut ve sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Ergün Turan, şehirleri geleceğe taşımak istiyor!

TOKİ Başkanı Turan, 'Tek amacımız şehirlerimizi geleceğe taşımak, geleceğin Türkiye'sinde modem şehirler kurmak' dedi. Turan, şehirleri geleceğe taşımak, geleceğin Türkiye'sinde modern şehirler kurmak istediklerini belirtti.

Ergün Turan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ vatandaşlarla barışık bir kuruluştur!

TOKİ Başkanı Turan: ''TOKİ'nin, belli projelerden kaynaklanan dava yükleri olmuş. Bunun üzerinden bir spekülasyon oluşturulmaya çalışılıyor. TOKİ vatandaşlarla barışık, onlar için dost eli bir kuruluştur''

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

TIC Turan Uluslararası Enerji Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te 100 bin TL sermaye ile, Sarıyer 'de, Alıakbar Mehrabian Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı 'nda kuruldu.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde sıra Turan'da!

İzmirliler’in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez’i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında sıra Turan ile Yeni Kent Merkezi arasında uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridine geldi.

Fahri Turan Erkek Haberi

Fahri Turan Erkek
Evil Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fahri Turan Erkek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Evil Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirket aşağıda yazılı konularda ithalat, ihracat alım,satım, yetkili bayilik, genel mümessillik, fizibilite hizmetleri yapar, bu konularda devlet, kamu sektörü, özel sektör tarafından açılan yurt içi ve yurt dışındaki ihalelere girer ve bu işleri yürütür. Yurt içinde ve yurt dışında gerek kamu sektörü, gerekse özel sektöre, gerekse kooperatiflere ait toplu ve münferit konut, han, pasaj, çarşı,işyeri, fabrika, okul, hastane, postane, silolar, depolar, her türlü askeri bina tesis ve işletmeler ile yapı ve diğer inşaat müteahhitlik işlerini taahhüt etmek, turislik tesisler, siteler, ticari ve...