02 / 05 / 2024

Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi konya

Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi konya

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

Meram Fahrünnisa Evleri fiyat!

Meram Fahrünnisa fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meram Fahrünnisa fiyat bilgisi ve proje detayları...

Meram Fahrünnisa Evleri nerede? 

Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Konya Meram Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi tanıtıldı!

Konya Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Fahrünnisa Evleri Konut Yapı Kooperatifii projesi için çalışmalar başladı. 

Meram Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi!

Konya Merkez Meram İlçesi'nde yapım çalışmaları devam eden Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi yükseliyor!

Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve Hz. Mevlana’nın müritlerinden Fahrünnisa Hatun’un isminin verildiği sosyal tesisin inşaatı hızla yükseliyor.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün atılıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

Meram'a Fahrünnisa Hatun Kompleksi geliyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Mevlana Hazretleri’nin kadın müritlerinden Fahrünnisa Hatun Zaviyesi’nin yanında yapacakları kompleks ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Meram Fahrünnisa Hatun Kompleksi ihaleye çıkıyor!

Mevlana Hazretleri’nin kadın müritlerinden Fahrünnisa Hatun Zaviyesi’nin yanında yapılacak kompleksin proje çalışmaları tamamlanarak önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Konya tarihinin en büyük kentsel dönüşümünü Meram ilçe Belediyesi gerçekleştiriyor. Konya'nın Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrünnisa mahallelerindeki "Kentsel Dönüşüm" tepkilere neden oldu.

Konya Meram, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen parseller, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kararlaştırıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

TOKİ'den Halime Hatun Kümbeti açıklaması!

TOKİ'den Halime Hatun Kümbeti açıklaması. Son günlerde bazı basın yayın organlarında yayımlanan bir takım haberler ve sosyal medyada paylaşılan twitlerle ilgili olarak açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır...

AllIianz Sigorta Van’da üç sosyal tesis inşa ettirdi!

Allianz Sigorta, Van’da yaşanan ve bölge halkını derinden etkileyen deprem felaketinin ardından sürdürülebilir bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirerek, Van’ın Mollakasım Köyü’nde bir ilkokul, sağlıkevi ve lojman inşa etti

Konya'da 3 milyon 550 bin TL'ye satılık sosyal tesis!

Konya 12. İcra Müdürlüğü Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan sosyal tesis vasıflı taşınmazı borcundan dolayı açık artırma ile satışa çıkardı.

Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi konya Haberi

Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi konya

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde yaptırılacak Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün düzenlenecek törenle atılacak. Belediye Başkanı Fatma Toru, törene tüm vatandaşları davet etti. 


Toru, "Kadim medeniyetimizin ihya edilmesi noktasında geleneksel mimarimizi gün yüzüne çıkarmak için örnek bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Mevlana Hazretleri'nin kadın müritlerinden Fahrünnisa Hatun Zaviyesi'nin yanında yapacağımız sosyal tesis toplamda bin 326 metrekareden oluşan bir arsa üzerine oturuyor. Bin 958 metrekare kapalı alana sahip olacak tesisimizin bodrum katında fitness salonu ve teknik alanlar, zemin katında derslikler ve kütüphane, birinci katında okuma salonları, derslikler, bayan mescidi, sediri i salonlar ve ikinci katında ise çok amaçlı bir salon var. Mimarisi ve görselliğiyle örnek bir tesis olacak. Hz. Mevlâna'nın kadın müritlerinden biri olan Fahrünnisa Hatun'un ismini...