06 / 05 / 2024

faik öztrak açıklama

faik öztrak açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklamada iktidarı aşırıya kaçan projelerden vazgeçmeye ve aktif fay hatlarındaki yerleşim bölgelerinde kentsel dönüşüm yapılması için seferberlik ilanının edilmesi için çağrı yaptı.

CHP’li Faik Öztrak Afet Yeniden İmar Fonu eleştirisi: Ortada konut yok ama fon var!

2023 yılının Mart ayında kanun teklifi kabul edilen Afet Yeniden İmar Fonu’nun faaliyete geçebilmesi için gerekli olan yönetmelik 10 ay gecikmeli çıkarıldı. Afet fonuna verilen borçlanma yetkisi kafaları karıştırdı. CHP’li Faik Öztrak yaptığı açıklamada "Ortada konut yok ama fon var" dedi.

Faik Öztrak'tan konut kredisi açıklaması!

Parti Genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, son bir senede 378 milyar liralık tüketici ve konut kredisi kullandırıldığı dile getirdi.

Faik Öztrak'tan kira fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Müteahhitlerin iş bırakma eylemlerine değinen Öztrak, ev kiralarıyla ilgili de konuştu.

Faik Öztrak'tan Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bazı eleştiriler yaptı. İşte Öztrak'ın o açıklamaları...

Faik Öztrak'tan inşaat sektörü istihdamı açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 2019 ve 2020 yıllarında 1 milyon 926 bin kişinin işsiz kaldığını ifade etti. Öztrak, inşaat ve tarım istihdamındaki artışların sınırlı olduğunu kaydetti.

Faik Öztrak'tan Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Öztrak'ın o açıklamaları...

Faik Öztrak'tan kira yardımı eleştirisi!

Esnafın sorunlarına değinen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak kira yardımı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Faik Öztrak'tan kira yardımı talebi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı açıklamada, "Haydi, bizi dinlemediniz bari akrabanız olan ATO Başkanı’nın sözlerini dinleyin. Esnafa ve işletmelere kira yardımında bulunun" dedi.

Faik Öztrak: İzmir'de radikal bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı açıklamada İzmir'de radikal bir dönüşüme ihtiyaç olduğunu söyledi.

Faik Öztrak: Kentsel dönüşüm seferberliği ilan edelim!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, yaptığı açıklamada iktidarı aşırıya kaçan projelerden vazgeçmeye ve aktif fay hatlarındaki yerleşim bölgelerinde kentsel dönüşüm yapılması için seferberlik ilanının edilmesi için çağrı yaptı.

Faik Öztrak'tan lüks konut vergisi yorumu!

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, yeni vergi paketindeki lüks konut vergileri ile ilgili olarak, sürdürülebilirlik açısından bir kerelik vergiler ile iyi bir etki yaratılamayacağını savundu…

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili güncelleme bilgisini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:

faik öztrak açıklama Haberi

faik öztrak açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “İktidara açık çağrımız var. Siz kendinize çılgın projeler arayıp duruyorsunuz. Biz size son derece akıllı bir proje öneriyoruz. Gelin, aktif fay hatlarında ve hassas deprem bölgelerinde kentsel dönüşüm gerçekleştirmek üzere gelecek 5 yıl için seferberlik ilan edelim.” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Faik Öztrak, CHP MYK toplantısı devam ederken yaptığı açıklamada, şu şekilde konuştu:

“Dayanışmayı dünyaya gösterdik: Depremin hemen ardından vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için tüm ülke seferber oldu. Başta canla başla çalışan arama kurtarma ekiplerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. CHP’nin yönetimindeki büyükşehir belediyeleri, kurtarma ve ilk yardım ekiplerini deprem bölgesine hızla gönderdi. Çok şükür zorlukları beraberce göğüsleyen büyük bir milletimiz var. Depremin ardından, aziz milletimiz güçlü bir dayanışmayla, dertte, tasada daima...