19 / 05 / 2024

faiz artış oranları

faiz artış oranları

Garanti Bankası'nın desteği Reidin.com ve GYODER tarafındn hazırlanan Mayıs ayının endeks raporuna göre yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0.47 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 13.73 yükseldi.

Son dakika... Avrupa Merkez Bankası faiz artırmaya devam edecek! 

Avrupa Merkez Başkanı Başkanı Christine Lagarde, art arda tarihi üçüncü faiz artırımının ardından Avro Bölgesi'nde resesyon olasılığının yükselmiş olsa bile enflasyonla mücadele için faiz oranlarını artırmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kira artış oranları Şubat 2018 belli oldu!

Kira artış oranları Şubat 2018 açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan üretici fiyat endeksine göre kiracıya bu ay yüzde 15,66 oranında zam yapılacak..

Kira artış oranları Ocak 2018 ne kadar arttı?

Kira sözleşmesi Ocak ayında yenilenen kiracıların yeni dönem kira bedeli belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu enflasyon oranlarını bugün saat 10:00'da açıkladı. Peki, kira artış oranları Ocak 2018 ne kadar arttı?

Kira artış oranları Ocak 2018 belli oldu!

Kira artış oranları Ocak 2018 belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı yeni enflasyon oranları ile kiralar yeni yılda yüzde 15,82 oranında artacak..

Kira artış oranları 2018 yarın açıklanacak!

Kira artış hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranları, her ay Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Yeni dönem kira artış oranları 2018 ise yarın açıklanacak..

Faiz artırımı baskısı gayretleri beyhude bir çabadır!

TÜBA Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomideki kısa süreli manipülasyonlarla faiz artırımı baskısını meşrulaştırma gayretlerini beyhude bir çaba olarak görüyorum." ifadelerini kullandı. 

Kira artış oranları Ekim 2017 belli oldu!

Geçtiğimiz sene ve daha önceki senelerin Ekim ayında sözleşme imzalayan ve bu ay sözleşmesi yenilenen kiracıların zam oranı belli oldu. İşte kira artış oranları Ekim 2017..

Kira artış oranları yarın açıklanacak!

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşmenin Ekim'de senelik olarak yenilenmesi halinde bu ay kiracılara zam yapılacak. Kira artış oranları yarın açıklanacak..

Emlak vergisi 2018 artış oranları!

Emlak Vergisi Kanunu gereğince emlak vergisi değerleri, Takdir Komisyonu tarafından yeniden belirlendi. İşte emlak vergisi 2018 artış oranları..

Kira artış oranları Eylül 2017 belli oldu!

Eylül ayında kira sözleşmesi yenilenen kiracıların kira bedeline yapılacak zam oranı açıklandı. İşte kira artış oranları Eylül 2017..

Kira artış oranları 4 Eylül'de saat 10:00'da açıklanacak!

Kira artış hesaplamalarında kullanılan oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu açıklıyor. Eylül ayında kullanılacak kira artış oranları 4 Eylül'de saat 10:00'da açıklanacak..

Kira artış oranları Ağustos 2017 belli oldu!

Kiracılarla yapılan kira sözleşmesinin senelik olarak yenilenmesi halinde kiracıya belli oranlarda zam yapılıyor. 2017 Ağustos ayında kiracılara yapılacak kira artış oranları belli oldu...

2017 Ağustos kira artış oranları yarın açıklanacak!

Borçlar Kanunu gereğince, kira sözleşmelerinin yenilenmesi halinde kira bedeline zam yapılabiliyor. Sözleşmesi Ağustos ayında yenilenenler için 2017 Ağustos kira artış oranları yarın açıklanacak...

faiz artış oranları Haberi

faiz artış oranları

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin Mayıs raporu yayınlandı. Rapora göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 0.47 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 13.73...