28 / 05 / 2024

faiz ne kadar oldu

faiz ne kadar oldu

Cuma günü yüzde 9,32 ile kapanan gösterge 10 yıllık bileşik faiz, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yüzde 9,64'ten açılmasının ardından yüzde 9,98'e yükseldi.

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) son açıkladığı verilere kapsamında, 1-3 aylık mevduat faizi yüzde 68,9'da yüzde 68,1'e kadar geriledi. Buna göre, bazı bankalar, mevduat faiz oranlarını güncelledi. 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar, en fazla faiz oranı veren banka hangisi?

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kaç lira? 

1 ABD doları kaç TL? Dolar ne kadar? Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların kaç lira olduğu araştırılıyor. 26 Nisan 2024 dolar/TL kuru...

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

Bankaların mevduat faizleri ne kadar? 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL?

Yüksek faiz oranları, TL cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip bir yatırım fırsatı sağlıyor. Peki 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar?

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Banka banka faiz oranları değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra bankalar da mevduat faiz oranlarında güncellemeye gitti. Buna göre, 2,5 milyon liranın aylık getirisi ne kadar oldu?

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

Hangi banka ne kadar faiz veriyor Mart 2024? Akbank, Ziraat, Garanti, Yapı Kredi, Denizbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararından sonra bankaların mevduat faizi oranları da gündeme bomba gibi düştü. Peki Mart 2024'te hangi banka ne kadar faiz veriyor?

Peugeot Suv 3008'de sıfır faiz avantajı! Peugeot Suv 3008 fiyatı ne kadar? Peugeot Suv 3008 22 Mart 2024 fiyat listesi 

Yeni otomobil sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber Peugeot'dan geldi. Peugeot Suv 3008'de sıfır faiz avantajı ile bayilerde satılmaya devam ediyor. Peugeot Suv 3008 ne kadar? Peugeot Suv 3008 kaç lira? 

faiz ne kadar oldu Haberi

faiz ne kadar oldu

Seçimin ardından gösterge 10 yıllık bileşik faiz, yüzde 9,98'e yükseldi.


Cuma günü yüzde 9,32 ile kapanan gösterge 10 yıllık bileşik faiz, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yüzde 9,64'ten açılmasının ardından yüzde 9,98'e...