06 / 05 / 2024

faiz oranı düşük banka

faiz oranı düşük banka

Banka konut kredi faizlerinde ciddi bir değişim yaşandı. 8 bankada değişen konut kredisi faiz oranları 120 ay vadelendirmede yüzde 1,09'dan başlangıç gösteriyor. En yüksek faiz oranı ise değişmedi...

Ev alma hayali kuranlar dikkat: 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Orta Vadeli Program (OVP) çerçevesinde ilk konutunu alacakların destekleneceğini dile getirmişti. Peki 1.20 faiz ve 15 yıl vadeli düşük konut kredisi ne zaman başlayacak?

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

Opel'den Nisan 2024'ün ilk kampanyası geldi! Düşük faiz fırsatlı Crossland'in yeni ve indirimli fiyatları şaşırttı! 

Otomotiv devi Opel tarafından açıklanan Nisan 2024 fiyat listesi kapsamında en sevilen modeller arasında yer alan Opel Crossland'in de yeni fiyatları belli oldu. İşte düşük faiz fırsatlı Crossland'in yeni fiyatları...

Türkiye'de işsizlik oranı, son 10 senenin en düşük seviyesini gördü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre Türkiye'de işsizlik oranı, 2023 yılında bir önceki seneye göre 1 puan azalış gösterdi ve yüzde 9,4'e geriledi. Böylece de işsizlik rakamlarında son 10 yılın en düşük seviyesi görülmüş oldu.

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Düşük faizli konut kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek? 1.20 faizli ilk evim kredisi şartları netleşti mi?

İlk defa konut alacaklar için yüzde 1.20 faiz oranıyla sunulması beklenen düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 1.20 faizli ilk evim kredisi ne zaman çıkacak, kimler alabilecek?

Yüksek faiz oranı ve artan fiyatlar ev sahipliği oranını düşürdü!

Milyonlarca vatandaşın ortak sorunu konut fiyatları ve kiralar olmaya devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları sebebiyle ihtiyacı olan kesim konuta ulaşamıyor, konut sahipliği oranı düşüyor. 

Amerika'da mortgage faizi son 7 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 senelik mortgage faiz oranı üst üste 9'uncu haftasında da gerileyip son 7 ayın en düşük seviyesine geldiği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

Amerika'da mortgage faizleri yaklaşık 4 ayın en düşük seviyesinde...

ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,17 ile ağustos ayından bu zamana oranla en düşük seviyesine gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz fırsatı! 

Tek kuruş zam gelmeyen Opel Combo Cargo'da düşük faiz kampanyası sunuluyor. Peki Opel Combo Cargo'nun Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte son dakika Combo Cargo fiyatları...

faiz oranı düşük banka Haberi

faiz oranı düşük banka

Merkez Bankası'nın olağanüstü toplantısıyla 29 Ocak'ta faiz oranlarında artış yaşanmıştı. Faiz artışından konut kredisi faiz oranları da etkilenmişti. 3 Şubat'ta konut kredisi faiz oranları yüzde 1,00'in üzerine çıkmıştı. 


Şimdi ise en düşük faiz oranı yüzde 1,08 olarak belirlendi. DD Mortgage'ın 120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranı yüzde 1,08'den yüzde 1,09'a çıktı. 


Kuveyt Türk'ün yüzde 1,21'den yüzde 1,16'ya düşen faiz oranları Abank'ta yüzde 1,20'den yüzde 0,05 yükselerek yüzde 1,25'e yükseldi. HSBC'de yüzde 1,20 olan faiz oranı oranı ise yüzde 1,25'e çıktı. 


İş Bankası'nın da uyguladığı faiz oranı yüzde 1,25'e çıktı. Bankanın uyguladığı faiz oranı yüzde 1,19'du. Gerileyen bir diğer banka ise yüzde 1,32'den yüzde 1,28'e düşen Türkiye Finans... 


Anadolubank'ın yüzde 1,20 olan konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1,30'a çıktı. Finansbank yüzde 0,01...