03 / 05 / 2024

Faiz oranları 2016

Faiz oranları 2016

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, TBB Yönetim Kurulu ile Ziraat Bankası Genel Müdürlük Binası'nda bir araya geldi. Canikli, Türkiye'de faiz oranlarının son derece yüksek olduğunu belirti.

Düşük faiz ve konut kampanyaları sektörü canlandıracak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, TÜİK rakamlarıyla ilgili olarak faiz oranlarını değerlendirdi. Demir, ''Faizlerin 0.70 bandına indirilmesi halinde yatırımcıların yeniden harekete geçeceğine inanıyoruz'' dedi.

Konut faiz oranları 2016'da yüzde 11 seviyelerine kadar geriledi!

Destek Menkul Değerler Araştırma Müdürü Murat Tufan, konut faiz oranlarının 2016 yılının başında ortalama yüzde 14 seviyelerinden yıl sonu itibarıyla 11.43 seviyelerine kadar gerilediğini belirtti.

Konut kredisi faiz oranları son durum Aralık 2016!

Albaraka Türk ve Abank konut kredisi faiz oranlarını güncelledi. Yapı Kredi, yüzde 0,90 faizle en uygun konut kredisi veren banka. İşte faiz oranlarındaki son tablo...

Konut kredisi faiz oranları son durum Kasım 2016!

Bankalar, konut kredisi faiz oranlarında indirime başladı. İşte konut kredi faizlerinde son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Ekim 2016!

Konut kredisi faiz oranlarında 10 yıllık kredi için en düşük faiz oranı yüzde 0,95. ING Bank ve Kuveyt Türk, bugün faiz oranlarında güncelleme yaptı...

Konut kredisi faiz oranları son durum Mayıs 2016!

Denizbank konut kredisi faiz oranlarını geriye çekti. En düşük konut kredisi faizi hala yüzde 1,17. İşte konut kredisi faiz oranlarında son durum...

Mart ayı konut kredisi faiz oranlarında düşüş yaşandı!

Hesapkurdu konut kredisi analistlerinden Gökçe Çolak’ın değerlendirmelerine göre; 2016 Şubat ayındaki faiz oranları ile karşılaştırıldığında, 2016 Mart ayı konut kredisi oranlarında ufak bir düşüş olduğu görülüyor.

Konut kredisi faiz oranlarında son durum Nisan 2016!

Konut kredisi faiz oranlarında iki bankada güncelleme yapıldı. Abank konut kredisi faizlerini düşürürken, Türkiye Finans yükseltti. En düşük faiz oranı hala yüzde 1,17. İşte faiz oranlarında son durum...

Güncel konut kredisi faiz oranları Mart 2016!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında Mart ayının son güncellemesi yapıldı. Albaraka Türk ve Ziraat Bankası faizleri yükseltirken, Abank düşüşe gitti. İşte Güncel konut kredisi faiz oranları Mart 2016...

Konut kredisi faiz oranları 2016!

Konut kredisi, konutun teminat altına alınması şartıyla verilen kredi oluyor. Tüketicinin ne kadar faiz bedeli ödeyeceği, faiz oranlarına ve vade süresine bağlı olarak değişiyor. İşte güncel konut kredisi faiz oranları 2016..

Konut kredisi faiz oranları Şubat 2016 değerlendirmesi!

Ekonomik veya siyasi gündemde stabilizasyona işaret eden önemli bir değişiklik olmadığı sürece konut kredisi faiz oranlarının bir süre daha %1'in üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Konut kredisi faiz oranları son durum Mart 2016!

Denizbank konut kredisi faiz oranlarında yüzde 0,04 artış yaşandı. En düşük konut kredisi faiz oranı yüzde 1,17. İşte bankaların faiz oranlarında son durum...

Faiz oranlarının artış eğilimi konut satışlarını etkiledi!

Faiz oranları konut sektörünü doğrudan etkileyen bir etken konumunda olmakla beraber 2015 yılı sonunda artış eğilimi gösteren faiz oranları sektördeki satış oranlarını etkilememişti ancak 2016 Ocak itibariyle bu etkinin hissedilebildiğini söyleyebiliriz.

Denizbank konut kredisi faiz oranlarını artırdı!

2016 yılı, bankaların konut kredisi faiz oranlarında aldığı artışlarla başladı. Denizbank da oranlarında artış yapan bankalar arasına katıldı. Banka, bu haftadan itibaren faiz oranlarını 0.02 puan yükseltti.

Faiz oranları 2016 Haberi

Faiz oranları 2016

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye'de faiz oranlarının son derece yüksek olduğunu belirterek, "Faiz oranlarını mutlaka düşürmemiz gerekiyor ve hep birlikte düşüreceğiz. Bunu piyasa koşulları çerçevesinde gerçekleştireceğiz." dedi.


Bakan Canikli, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu ile Ziraat Bankası Genel Müdürlük Binası'nda bir araya geldi.


Canikli, 15 Temmuz gecesi ATM'lerden bir miktar nakit çekildiğini ancak sonrasında bunların tekrar sisteme döndüğünü belirterek, vatandaşların 11 milyar dolarlık dövizden TL'ye geçtiğini, bunun da milletin meydanlarda darbecilere verdiği mücadelenin finans ayağı olduğuna işaret etti. Nurettin Canikli, 15 Temmuz'dan sonra FETÖ ile bağlantısı nedeniyle haklarında işlem yapılan şirketler üzerinde bankacılık sektörünün ciddi sayılabilecek bir riski bulunduğuna dikkati çekti. Canikli, "Böyle bir kaygının ortaya çıkması haklı gerekçelere dayanıyor." diye konuştu.


FETÖ ile bağlantılı firmalara kayyum atanması sonrasındaki sürecin, bankacılık...