02 / 05 / 2024

faizle ev sahibi olmak

faizle ev sahibi olmak

Ev sahibi olmak herkesin en büyük hayallerinden biridir. İnsanlar bu hayalini gerçekleştirmek isterken uzun yıllar çabalar. Ev sahibi olmak isteyenler için verilen 3 altın öğütü sizlerle paylaşıyoruz...

Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz! 

TMSF güvencesiyle İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçirilen Ataşehir Modern'de 36 ay taksit ve 0 faizle ev sahibi olabilirsiniz. Peki Ataşehir Modern'de konut fiyatları ne kadar? 

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Sonunda herkes ev sahibi olacak! O Banka öyle bir faiz veriyor ki, hemen başvur

Şimdi ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürecek müjdeli haber Halkbank tarafından geldi. Halkbank’tan %1.20 faizle konut kredisi.

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirliler düşük faizle ev sahibi olacak! Konut sektörü hareketlenecek!

'Yeni Evim' kampanyasıyla orta gelirlilere ev sahibi olmak için büyük bir fırsat yaratıldı. Peki 'Yeni Evim' kampanyası sektörü nasıl etkileyecek? Sektör temsilcileri peş peşe açıkladı. İşte ayrıntılar...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Asgari ücretliye düşük faizle ev sahibi olma fırsatı!

20 yıl vade fırsatıyla düşük faiz ve kira öder gibi ev sahibi olmanın önü açıldı. Vatandaşın konut alma detaylarının ay sonunda açıklanması bekleniyor.

Colorist Panorama'da 60 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

CFR Yapı tarafından inşa edilen Colorist Panorama'da ev sahibi olmak isteyenlere birçok fırsat sunuluyor. Projede 10 daire 230 bin TL yerine 199 bin TL'den satılıyor.

Colorist Panorama'da 199 bin liraya ev sahibi olma fırsatı!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Panorama'da 10 daire 230 bin TL yerine 199 bin TL'den alıcılarını bekliyor. Projede 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı!

Daha güçlü ekonomi için başlatılan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile yüzde 10 indirimle, yüzde 10 peşinatla ve 0,98 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Kordon İstanbul'da 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan meydana gelen  Kordon İstanbul Ege Yapı projesinde 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 60 ay 0 faizle ev fırsatı!

İstanbul Beyoğlu'nda  Piyalepaşa Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen  Piyalepaşa İstanbul  projesinde 60 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor. 

faizle ev sahibi olmak Haberi

faizle ev sahibi olmak


Ev sahibi olmak!


Ev sahibi olmak herkesin en büyük hayallerinden biridir. İnsanlar bu hayalini gerçekleştirmek isterken uzun yıllar çabalar. Ev sahibi olmak isteyenler için verilen 3 altın öğüt şöyle:


1) Ödemede zorlanmayacağın ev al

2) Metrekarelere takılma küçük olsun senin olsun

3) Faizden korkma, kira yerine ev taksitini öde


Türkiye'de ev sahibi olanların oranı yüzde 50'nin altında bulunuyor. Özellikle büyük şehirlerde kendi evinde oturanların sayısı kirada oturanların sayısından daha az görünüyor. Bunun farklı gerekçeleri olduğunu belirten emlak uzmanları tasarruf eğiliminin istenilen seviyede olmamasının kiracılıkta etkili olduğunu söylüyor. Ancak ev sahibi olmak konusunda doğru adımların atılmaması da kiracılıktan ev sahipliğine geçişe engel oluyor. Türkiye'de bazı kişilerin birden fazla evi bulunurken bazılarının kiracı olmasının kader olmadığına dikkat çeken emlak duayenleri bunun için adım atmak gerektiğini söylüyor.


Kiradan...