05 / 05 / 2024

faizleri yapılandırmayan bankalar

faizleri yapılandırmayan bankalar

Başbakan Yıldırım, "Bankacıları buradan uyarıyorum. Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefeciliği bırakın, gerçek ekonomiye dönün." dedi.

127.7 milyar TL’lik borç yeniden yapılandırıldı

Türkiye Bankalar Birliği firmaların borçlarının yeniden yapılandırıldığını duyurdu. Finansal Yeniden Yapılandırma Çerçeve Anlaşması doğrultusunda toplam 381 firmanın 127.7 milyar lira kredisi yapılandırıldı.

Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı!

Türkiye Bankalar Birliği, son 3 yılda bankaların 193.5 milyar TL'lik krediyi yeniden yapılandırdığını finansal yeniden yapılandırma anlaşması verilerinin dipnotunda duyurdu. Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı.

Kurumların emlak vergisi alacakları, zam ve faizleri yapılandırılıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, diğer vergi ve harçlar, su, atık su, katı atık ücretleri, yol katılım payları, muhtelif ücretlerden kaynaklı kurum alacakları ve zam ve faizleri de yapılandırma kapsamına alınıyor" dedi.

2020 konut kredisi yapılandırma yapan bankalar!

Ev almak isteyen kişilerin en çok merak ettiği soruların başında ''En ucuz kredi imkânı sağlayan bankanın hangisi?'' geliyor. İşte konut kredisi yapılandırma yapan bankalar ve faiz oranları...

Yeniden yapılandırılan borç tutarı 15 milyar lirayı aştı!

Türkiye Bankalar Birliği, Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi kapsamında yeniden yapılandırılan toplam borç tutarının 15 milyar 270 milyon lira olduğunu bildirdi.

Konut kredisini yapılandıranlara dikkat çeken çağrı!

Konut kredisi yapılandırmalarına yönelik çok sayıda yargı kararına rağmen bazı bankalar komisyon ya da erken ödeme tazminatı alıyor. Söz konusu ücretler için gerekli yasal mercilere başvurulması durumunda paralar geri iade ediliyor.

Yüksek faizli konut kredilerinde yapılandırma olacak mı?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını 0.64'e düşürmesiyle önceden konut kredisi çeken vatandaşlar yapılandırma olup olmayacağını araştırmaya başladı. Peki konut kredilerinde yapılandırma olacak mı? İşte detaylar...

Türkiye Bankalar Birliği’nden yapılandırma açıklaması!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) ödemesi süren konut kredilerinde müşterilerin bankalardan yapılandırma talep etmesinin yasal olarak mümkün olmadığını, bankaların da hukuken yapılandırma yoluna gitme zorunluluğu bulunmadığını duyurdu.

Konut kredisi çekenler dikkat! Düşük faizli kredide yapılandırma olacak mı?

Kamu bankaları tarafından başlatılan kredi destek paketleriyle vatandaşlar düşük faizli sıfır veya ikinci el konut kredisi çekebiliyor. Fakat halihazırda kredi ödeyen vatandaşlar kredi yapılandırma olup olmayacağını merak ediyor. 

0.64 faiz oranlı konut kredisinde yapılandırma olacak mı?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini 0.64'e çekmesiyle birlikte, ödeme planları araştırılmaya başlandı. Faiz indiriminden önce kredi çekenler ise yapılandırma çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Peki 0.64 faizli konut kredisinde yapılandırma olacak mı? İşte detaylar...

Konut kredisi çekenler dikkat! Yapılandırma olacak mı?

Konut kredisi hesaplama ve yapılandırma, son günlerin en çok araştırılan konularından. Konut kredisi faizleri düşmeden, konut kredisi çeken vatandaşlar, yapılandırma olup olmayacağını araştırıyor.

Kamu bankalarının konut kredisi yapılandırma faizleri düşecek mi?

Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank konut kredisi yapılandırma alıyor mu? Kamu bankalarının konut kredisi yapılandırma faizleri düşecek m?

En uygun konut kredisi yapılandırma faizi ne kadar?

Bankalar konut kredisi için güncel kampanyalar kapsamında faiz oranlarını düşürürken yapılandırma faizleri sabit kalıyor. Güncel olarak en uygun yapılandırma faizi ne kadar?

faizleri yapılandırmayan bankalar Haberi

faizleri yapılandırmayan bankalar

Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahi̇sar Ti̇caret ve Sanayi̇ Odası'nda iş adamlarına hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kuruluş aşamasında kutlu yürüyüşünü Afyonkarahisar'dan başlattığını, kentin AK Parti'nin hatıralarında, gönlünde ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.


Yıldırım, Türkiye'nin 2016 yılında ciddi sınamalardan geçtiğini, bölücü terör örgütü ile amansız bir mücadele verirken bir yandan da 15 Temmuz'da FETÖ ile yüzleşmek zorunda kaldığını dile getirdi.


"Çözümün öncüsü olmak zorundayız"

Darbe karşısında canla başla yapılan mücadelenin dünyada hiçbir milletin bugüne kadar başardığı bir iş olmadığını vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:


"Silaha karşı bedenini siper ederek ülkeyi kurtaran, demokrasiyi savunan ve böylesine kanlı bir darbeyi adeta darbecilere darbe vurarak ortadan kaldıran bir millet yok. Onun için hakikaten aziz milletimizle ne kadar övünsek azdır. Ekonomi, bütün ülkeler için önemli ama ülkemiz için çok...