18 / 05 / 2024

faizlerin arttırılıması zorunlumu

faizlerin arttırılıması zorunlumu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki yükselişin ardından Merkez Bankasının yapacağı müdahaleye ilişkin, "Faizlerin artırılmasına her zaman olduğu gibi bugün de karşıyım ama Merkez Bankasına müdahale yetkim yok." dedi...

Almanya'da konut sayısının arttırılması için çağrı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de ırkçılık ve adaletsiz tutuma karşı yapılan protestolarda konut sayısının arttırılmasına yönelik çağrı yapıldı. 

Esadiye Cami restorasyonla ayağa kaldırılıyor!

Elazığ'da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ndeki tarihi Harput Mahallesi'nde Artuklu dönemi 800 yıllık Esadiye Cami, 4 senedir süren restorasyon çalışması ile yeniden ayağa kaldırılıyor

İmar barışında gelir nasıl artırılır?

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imar barışı hakkında açıklamalar yaptı. İmar barışında gelir nasıl arttırılır? İşte yanıtı...

TSMD Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenecek 16. Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor. Buluşma 20 ile 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta!

GYODER'in ev sahipliğinde ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin'in katılımı ile düzenlenecek olan Lidebir sektör buluşması 5 Aralık'ta yapılacak. 

Attila Sezgin: Kentsel dönüşümü imar affı olarak görmemek ön şarttır!

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, “Kentsel dönüşümü, imar affı olarak görmemek, konut ve ofis stoğuna yönelik müdahale gibi dar bir perspektife indirgememek başarılı bir dönüşüm için ön şarttır” dedi.

Emlakkulisi.com sektör buluşması bugün!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması bugün gerçekleşecek. Toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması yarın gerçekleştirilecek.Toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart Perşembe günü düzenlenecek. Geri sayımın başladığı toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması için geri sayım başladı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması için geri sayım başladı. Sektörü buluşması 30 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Emlakkulisi.com sektör buluşması 30 Mart'ta!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması 30 Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

İdealist GYO şirketi payı arttırımını yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tararfından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO şirketi payı arttırımını yayınladı.

Eda Velibaşoğlu: Kayseri imar planında dikey yapılaşma öngörülüyor!

Eda Velibaşoğlu, şehrin tamamının dikey olarak yapılaşmasını doğru bulmadığını söyleyerek “Şu anda Kayseri imar planına baktığımızda yatay yapılaşma yerine dikey yapılaşma öngörülüyor” dedi.

faizlerin arttırılıması zorunlumu Haberi

faizlerin arttırılıması zorunlumu


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kurdaki yükselişin ardından Merkez Bankasının yapacağı müdahaleye ilişkin, "Faizlerin artırılmasına her zaman olduğu gibi bugün de karşıyım ama Merkez Bankasına müdahale yetkim yok. Tasarrufum altında, yetkim altında değil ve sorumluluğu da onlara aittir" dedi. Başbakan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:


-''Alacakları karar inşallah isabetli olur''-


''Dolardaki artış karşısında Merkez Bankasının akşam da bir açıklama yapması bekleniyor. Piyasalarda bir faiz arttırımı beklentisi oluştu. Faiz arttırımı olursa dolardaki yükseliş durumuyla ilgili düşünceleriniz nelerdir?'' sorusu üzerine Erdoğan, Merkez Bankasının bağımsız bir kurum olduğunu hatırlatarak, şunları belirtti:


''Konuyla ilgili olarak ben herhangi bir açıklama yapmaya kalksam diyecekler ki Merkez Bankasına müdahale etti. Ama şunu bilmenizi istiyorum: Ben faizlerin artırılmasına her zaman olduğu gibi bugün de karşıyım. Onu özellikle bilmenizi istiyorum. Ama tabii Merkez...