29 / 04 / 2024

faizsiz konut projeleri

faizsiz konut projeleri

Birevim, dünyada ilk defa uygulanacak yeni bir ev alma yöntemi daha geliştirdi. Peki, bu yeni yöntemde neler var?

Marmaroom'da son 20 daireye 24 ay 0 faiz!

EVKO Grup tarafından Maltepe'de inşa edilen Marmaroom projesinde kalan son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında aralıkta teslimlerin başlayacağı projede yüzde 25'i peşin 24 ay yüzde 0 faiz uygulanıyor.

Faizsiz konut projeleri!

Konut üreten firmalar müşterilerine ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla farklı ödeme planları teklif ediyor. Sonbaharda karşımıza çıkan ödeme planlarından birisi de 36 aylık (3 yıl) olanlar....

Ali Ağaoğlu faize savaş açtı!

Ünlü işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, inşaat projelerini tanıtan yeni bir reklam filmi için kamera karşısına geçti. Ağaoğlu reklam filminde "Beni seven faizsiz sevsin" sözleriyle dikkat çekti

Gayrimenkul satışlarında faiz uygulamayan projeler!

Gayrimenkul satışlarında faiz uygulamayan projeler şöyle sıralanıyor; Terrace mix, Tema Terrace, Gül Park Butik ve Liman Park projelerinin gayrimenkul satışlarında faiz uygulaması yer almıyor.

Sıfır faizli satılık daireler!

Bu fırsat bir daha ele geçmez... Faiz kıskacından uzak duran vatandaşlar için özel ödeme planları çıkaran konut firmaları, projelerinde yer alan daireler zamlanmadan' faizsiz satışlara hız verdi.

Faizsiz konut projeleri İstanbul 2013!

Müşterilerini uygun koşullarda ev sahibi yapan inşaat yatırımcıları, taksitlerde de faizi kaldırdı. İşte 12 aydan 108 aya kadar sıfır faizle ev sahibi yapan o konut projeleri...

0,60 faiz oranıyla ev alabileceğiniz Emlak Konut projeleri!

Emlak Konut projeleri kapsamındaki konut ve iş yerleri için 60 ay vadede faizsiz 120 vadede ise yüzde 0.60 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor…

Sivil şehitlerin ailelerine faizsiz konut kredisi imkanı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin durdurulmasını sağlayarak "kahramanlık destanı" yazan şehit vatandaşların aileleri faizsiz konut kredisi hakkından yararlanabilecek.

TOKİ'den şehit aileleri ve gazilere faizsiz konut projesi!

TOKİ, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri konut sahibi yapıyor. Şehit ailelerine ve gazilere 552 milyonluk faizsiz konut kredisi sağlayıp, bin 577 konut verildi.

Markalı konut projeleri iklimlendirme sektörünü geliştiriyor!

Doğalgazın ekonomik ve konforlu olması doğalgaz kullanımını lüks kullanım ürünü olmaktan çıkartarak zorunlu ihtiyaç haline getirmiş. Üçay Grup Genel Koordinatörü Turan Şakacı, markalı konut projeleri arttıkça, iklimlendirme sektörünün geliştiğini söyledi.

Şehit yakınlarına faizsiz konut kredisi!

656 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının dün kurayla kamuya ataması yapıldı. Davutoğtu, "Faizsiz konut kredisinden yararlanamayan şehit ve gazi yakınları artık bu haktan faydalanacak" dedi.

2016 Mart'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektörü Mart ayı ile birlikte hareketlenmeye başlıyor. Bir süredir bekleyişte olan projeler, Mart ayında satışa sunulacak. İşte satışa sunulacak yeni konut projeleri...

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

İstanbul'un yeni bölgelerinde A sınıfı konut projeleri yükselecek!

İstanbul'da A sınıfı konut projeleri yeni semtlere yayılmaya başladı. İşte konut projelerinin yükseleceği yeni bölgeler.

2015 Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri!

Sonbaharla birlikte yeni projelerini bir bir satışa çıkaran inşaat sektörü, lansmanlar için bu yıl seçimi bekliyor. Bazı firmalar ise Ekim'de satışa çıkmayı bekliyor. İşte Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri...

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Kaliteli konut projeleri çevresine de değer katıyor!

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

faizsiz konut projeleri Haberi

faizsiz konut projeleri

Tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sektöründe ilkleri başlatan Birevim, hem ülkemizde, hem de dünyada ilk defa uygulanacak yeni bir ev alma yöntemi daha geliştirdi. Birevim’in halihazırda yoğun talep gören Sıra Tespitli ev alma yönteminin ikinci versiyonunu olarak çıkan bu yeni yöntem ile ev sahibi olmak isteyen herkes küçük taksitler ödeyerek istediği evi alabilme imkanına kavuşuyor. Peki, bu yeni yöntemde neler var?

240 ay vadeyi seçen dar gelirli vatandaş, borcunu 102 ayda bitirebiliyor

Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2 diye adlandırılan bu yeni yöntem ile dar gelirli vatandaşlar da kolaylıkla ev sahibi olabilecekler. Bu yöntemin Birevim’in daha önce uyguladığı Sıra Tespitli Yöntemden en büyük farkı ev sahibi olmak isteyen kişilere 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkanı sunması. 240 ay taksitlendirmeyi seçmiş olan...