15 / 05 / 2024

Fakir Kampanya

Fakir Kampanya

Fakir’den müthiş kampanya. Tüm fakir markalı ürünlerde 1000 TL’ye varan Migros hediye çeki veriyor. Fırsatı kaçırmayın. İşte ayrıntılar!

Fakir’den mavi yıldızlı ürünlerde büyük indirim! İşte indirimli ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Fakir küçük ev aletleri kategorisinde büyük fırsatlar başladı… Fakir’in mavi yıldızlı ürünleri ve Mart 2022 indirimli fiyat listesi…

Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör’ün fiyatı Teknosa’da resmen dibi gördü!

Teknosa, yaz boyu serinlemek isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Fakir VC 6538 40 W Ayaklı Siyah Vantilatör, Teknosa’da 1.034 TL’den satışa sunuldu.

Fakir’den yapacağınız alışverişlerde 1000 TL Migros hediye çeki! İşte şartlar ve Fakir 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Fakir’den müthiş kampanya. Tüm fakir markalı ürünlerde 1000 TL’ye varan Migros hediye çeki veriyor. Fırsatı kaçırmayın. İşte ayrıntılar!

Özak Hayat Tepe'de kira garantili kampanya!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının Bayrampaşa'nın yeni yüzü olan Hayat Tepe projesinde mayıs ayında sektörü harekete geçirecek yeni bir kampanya başladı. ÖZAK GYO tarafından kira ve aidat ödenecek...

Sinpaş, Liva Turkuaz ve Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı!

İstanbul Sultanbeyli ve Ankara Altınoran projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat, ardından yüzde 10, on iki ay vade farksız taksit ve kalan ödeme için 14 ay sonra oluşturulan uygun ödeme planı fırsatı sunuluyor...

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı!

KlimaPlus'tan sıra dışı kampanya! Japonya seyahati fırsatı. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’ nin Türkiye distribütörü KlimaPlus, Yeni Kirigamine Klimaların lansmanında sıra dışı bir kampanyaya imza attı.

Ev're projesinde 3 farklı kampanya başladı!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Ev're projesinde 3 farklı kampanya başlatıldı. Kampanyanın ilk seçeneğinde, konut bedelinin yüzde 50'si peşin, kalan yüzde 50'sinin de sıfır faizle ve 36 ay taksitle ödeme imkânı bulunuyor...

Monumento Kartal'da son kampanya! Ofisler yüzde 20 indirimli!

Ocak ayından bu yana birçok markayı ve yatırımcıyı ağırlamaya başlayan Monumento Kartal projesinden ofis satın almak isteyenler, kampanya çerçevesinde yüzde 20 oranındaki fiyat avantajından yararlanabilecekler...

Metsan Nexus’tan ses getirecek kampanya! Peşinatın yarısı firmadan!

Metsan İnşaat, İstanbul ’un yatırım değeri en hızlı artan bölgelerinden Kartal’ da yükselen projesi Metsan Nexus’ un satışlarına, ses getirecek bir kampanya ile devam ediyor.

Batışehir'de teslimden önce kampanya fırsatı! 1.124 lira taksit!

Batışehir'de yeni bir kampanya başladı. Buna göre isteyenler yüzde 1 peşinat vererek sonraki ilk 24 ay boyunca 742'şer lira ve ardından 96 ay boyunca 1.461 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabiliyor...

Kelebek Mobilya'dan Anneler Günü'ne özel kampanya!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, Anneler Günü için düzenlediği kampanya ile en kıymetli varlığımız olan annelere, ekstra indirim sağlıyor. Kelebek’in ayrıcalıklı indirimle sunduğu şık ve konforlu berjer...

Monumento Kartal’da yaşam başladı! Son ofisler için kampanya!

Sunduğu sosyal ayrıcalıkları, ulaşım rahatlığı, toplantı alanları ve de güvenlik hizmetleri ile dikkat çeken Monumento Kartal’ da kalan son ofisler için son bir kampanya başlatıldı.

Halkalı Evostar'da 10 daire ile sınırlı kampanya başladı!

Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı. Kampanya 31 Mart'a kadar sürecek.

Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı kampanya başladı!

Gayrimenkul sektöründe projeler üreten Soyak'ın konut projelerinden Halkalı'da yer alan ve yeni bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Soyak Evostar'da 10 daire ile sınırlı bir kampanya başladı...

Fakir Kampanya Haberi

Fakir Kampanya

Tüm Fakir markalı ürünlerde 2.999 TL ve üzeri yapılan alışverişlerde 500 TL, 5.999 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1000 TL Migros Dijital alışveriş kodu hediye.

15 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli Dijital Alışveriş Kodu Kampanyası www.fakir.com.tr ve Türkiye genelindeki kampanyaya dahil tüm satış noktalarında geçerli.

Kullanıcıların 15 Ağustos-15 Ekim 2022 tarihleri arasında yapacağı alışverişler için kampanyaya mutlaka ön kayıt yapması gerekiyor. Kampanya ön kayıtlarının en geç 15 Ekim’de sonlanacağı fırsat için kullanıcıların fatura tarihinden 30 gün sonra SMS ile gönderilecek link üzerinden kayıtlarını tamamlaması şart.

Fakir’de Elektrikli ev aletleri, Elektrikli mutfak aletleri, Isıtma&soğutma, Kişisel Bakım, Hijyen&sağlık kategorilerinde ürünler bulunuyor.

Ayrıca www.fakir.com.tr üzerinden, mavi yıldızlı ürünlerde yapılacak alışverişlerde avantajlı fiyatlardan faydalanılabiliyor.

İşte Fakir’in fiyat avantajı olan ürünlerin listesi;

Starky HSA 700 Dikey...