17 / 05 / 2024

Fantasia Seramik ürünleri

Fantasia Seramik ürünleri

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik banyolara son teknoloji yeni tasarımlar sunuyor!

Fantasia Seramik’in Türkiye'de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, suyun rahatlatıcı etkisi ve teknolojinin kusursuz uyumunu yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Fantasia Seramik'ten ısınmanın dekoratif hali!

Fantasia Seramik Tubes marka iç mekan ve ıslak zemin ısıtma üniteleri, fonksiyonelliği heykelsi bir estetikle bir araya getiriyor. Basics, Extras ve Elements radyatör koleksiyonları, kış aylarında tasarımın eşsiz sıcaklığını mekanlara taşıyacak…

Fantasia Seramik Acquapura, Franco Sargiani imzası taşıyor!

Hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilen Acquapura, kullanıcısının hayal gücüne sonsuz yorumlama olanağı sağlıyor. İtalyan tasarımcı Franco Sargiani imzasını taşıyan ürün, yoğunluğu, sıcaklığı ve akış yönü analog yöntemle ayarlanabilen bir kontrol pane

Fantasia Seramik, yeni nesil spa ürünleriyle sağlığı evlere taşıyor!

Banyo mobilyası sektöründe ve uluslararası pazarda yıllardır önemli bir rol oynayan Carmenta, düşlerinizdeki banyoları ve spa keyfini gerçek kılıyor. Fantasia Seramik, yeni nesil spa ürünleriyle sağlığı evlerinize taşıyor.

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Fantasia seramik markalarını Cersaie 2015’te sergileyecek!

Cersaie Fuarı’nda, Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…

Fantasia Seramik'in markaları Cersaie 2015’te!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik, Cersaie 2015'te yeni koleksiyonlarını sergileyecek!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik yeni nesil ürünleriyle teknoloji ve tasarımı harmanlıyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen ve birçok ihtiyaca cevap verebilen spa ve sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, terapi alternatifleri sunuyor.

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Seramik Toprak Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mümin Kapçak tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Bahadır Kayan: Kaleseramik ürünleri ilhamımız insan konsepti taşıyor!

Çanakkale Seramik, İtalya'da satın aldığı Edilcoughi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile UNICERA'da fark yarattı.

Fantasia Seramik'ten Isınmanın Dekoratif Hali!

Fantasia Seramik tarafından ithal edilen, Tubes marka, her biri ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan Basics, Extras ve Elements radyatör koleksiyonları, evlere sıcaklıkla birlikte estetik de kazandırıyor.

Fantasia Seramik ürünleri Haberi

Fantasia Seramik ürünleri

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak. Seramik ve banyo aksesuarları sektöründe uluslararası birçok firmanın ürünlerini sergileyeceği fuarda Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…


Geniş ürün yelpazesi ve her tarza hitap eden koleksiyonlarıyla iç mimar ve tasarımcıların ilk tercihi Fantasia Seramik’in temsilciliğini yaptığı markalar, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen Cersaie 2015’te ürünlerini sergileyecek. İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül-2 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuara çok sayıda uluslararası firma katılacak. Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markalarının Fantasia Seramik tarafından Türkiye’de satışa sunulan koleksiyonları da fuar boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Porselen üretimindeki...