04 / 05 / 2024

Faraç Toktaş

Faraç Toktaş

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının emlakçıların denetimi noktasında yasa hazırlayacağını söyleyen Şahinbey Emlakçılar Odası Başkanı Faraç Toktaş, “Emlakta denetim sağlanacak” dedi.

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

ŞOK’ta ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü!

ŞOK’un 12 Nisan-18 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü. İşte ŞOK 12 Nisan-18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Planners Architecture İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fara Nejad tarafından kuruldu.

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Toktaş Alüminyum Metal Hırdavat İnşaat Malzemeleri Reklam Limited Şirketi Bayrampaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Görmez tarafından kuruldu.

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musen Turizm İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile  Bülent Toktaş tarafından kuruldu.

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçel Mimari İnşaatçılık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Faraç Elbozan tarafından kuruldu.

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imagıne İnşaat Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Toktaş tarafından kuruldu.

Toktaşlar İnşaat Tarım Hayvancılık Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul Şubesi açıldı!

Toktaşlar İnşaat Tarım Hayvancılık Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ümraniye İstanbul Şubesi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi kuruldu!

Toktaş Parke Mermer Tadilat Yapı Ticaret Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toktaş tarafından kuruldu.

Araplar konut satın almak için Samsun'a akın etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Toktaş, Arapların konut satın almak için Samsun'a akın ettiğini söyledi. Toktaş, bölgenin Körfez ülkelerinden talep görmeye başladığını söyledi.

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Al Fara tarafından kuruldu. 

Vt Toktaş İnşaat Taahhüt Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vt Toktaş İnşaat Taahhüt Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Veysi Toktaş tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Faraç Toktaş Haberi

Faraç Toktaş

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının emlakçıların denetimi noktasında yasa hazırlayacağını söyleyen Şahinbey Emlakçılar Odası Başkanı Faraç Toktaş, “Emlakta denetim sağlanacak” dedi.


Emlak piyasalarına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Şahinbey Emlakçılar Odası Başkanı Faraç Toktaş, Gaziantep genelinde bulunan 2 bin emlakçıdan 500’ünün oda ve dernek kaydının olduğunu söyledi. Emlakçıların denetimsiz olarak çalıştığına vurguda bulunan Toktaş, “Resmi olarak çalışmayan emlakçılar, sektörde büyük sorunlara neden oluyor. Sektöre ilişkin kanunlarda boşluk bulunması ve denetim eksikliğinin cezasını emlak işiyle bilinçli bir şekilde ilgilenen vatandaş çekiyor. Şahinbey Emlakçılar Derneği olarak emlak sektöründe bilinçli emlakçıların faaliyet göstermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktada Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’nin geçtiğimiz günlerde bir açıklaması oldu. Emlakçıların denetimi noktasında bir çalışma içerisinde oldukları yönünde görüş beyanı oldu. Bu kanun ile birlikte herkes emlakçılık...