19 / 05 / 2024

Faraj Alfaqsh

Faraj Alfaqsh

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından kuruldu.

Jfs Power İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jfs Power İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Faraj Alnamır tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Sara Saadı ve Khalıl Faraj tarafından kuruldu.

Ly Group Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ly Group Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohommad Faraj Eljabi tarafından kuruldu.

Newcastle Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newcastle Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile A.Faraj Aghıl tarafından kuruldu.

Alsarie Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alsarie Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Othman Saleh O Khalıfa, Zıyad A. B. Elrugate ve Ahmed Faraj  H. Alsaadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim 2017'de kuruldu. 

HM Trade İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HM Trade İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Shanın Farajı Lahıjanı ve Alvand Moshfeghı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Kalkınma Uluslararası İnşaat Ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkınma Uluslararası İnşaat Ve Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Faraj Mohamed Rezeg ve Mohammed Mohammed tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından kuruldu.

Faraj Alfaqsh Haberi

Faraj Alfaqsh

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından 76 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-GAYRİMENKUL TİCARETİ Her türlü emlak, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak, kiraya vermek,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa...