02 / 07 / 2024

Faruk Akbal yatırım açıklaması

Faruk Akbal yatırım açıklaması

İnşaat alanında devletten sonra Başakşehir'e ilk giren müteşebbis Akbal Ailesi bölgede art arda geliştirdiği projelerle bugüne kadar 2 milyar lirayı aşan bir değer oluşturdu.

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azim Yatırım Gayrimenkul Çanta Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Fatih Şirin ve Yunus Akbalık ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sancaktepe  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kartal  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şirinevler  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Faruk Akbal yatırım açıklaması Haberi

Faruk Akbal yatırım açıklaması

Fuzuldan yıllar sonra Başakşehir'i keşfedenler ise bölgenin değerlenmesinde rol oynama yarışına girdi. 'Başakşehir'in geleceğine 20 yıl öncesinden inanarak adımlarımızı attık1 diyen grubun genç nesil yöneticisi Faruk Akbal, "Devletimizin ilçe sınırlan ve komşu noktalarda inşaatını sürdürdüğü ve planladığı, tümüyle bittiğinde toplam değeri 100 milyar dolan bulacak yaünmlann yer aldığı bir bölgede FUZUL imzasının da bulunması bizler için ayn bir gurur kaynağıdır Nitekim, diğer özel girişimcilerin kendi arazileri üzerinde veya ihale yoluyla inşa ettikleri projelerle bitlikte Başakşehir'de 5 yıl içinde 120 milyar dolarlık bir değer ortaya çıkacak. Bu değer içinde geçen yıl satışa sunduğumuz ve inşaatı hızla ilerleyen Vadiyaka projesi de yer alıyor" dedi. Mehmet Canıtatlı'nın sorulanın cevaplandıran Akbal, yatırımcılara rehber olacak fildiler de verdi.. 



Başakşehir'in geleceği için beklentileriniz neler? 

Yapılan araştırmalar da...