29 / 04 / 2024

Faruk Akdoğan kimdir

Faruk Akdoğan kimdir

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

İnşaat sektörü ekonominin can damarı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaat sektörünün temsilcileri ile Grand Hotel’de bir araya geldi. Akdoğan "İnşaat sektörü, ekonominin can damarı. Bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları, yasal çerçeveler içinde el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" dedi.

Faruk Akdoğan: Niğde'de inşaat sektörü canlı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçen yıl 4 bine yakın konut ruhsatı verilen Niğde merkezde her yıl 6 bin kişilik nüfus artışının yaşandığını açıkladı.

Niğde'deki kentsel dönüşüm TOKİ ile gerçekleşiyor!

Adana'ya yakınlığıyla bilinen Tekir Yaylası'nda yer kalmadığını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yazlıkçıların yayla olarak Niğde'nin Çamardı ve Ulukışla ilçelerini tercih etmeye başladıklarını kaydetti.

Niğde'deki projelerin inşaatlarında son durum!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde’deki projelerin inşaatlarındaki son durumu ve yapılacak yeni projeleri anlattı. İşte 2016 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak projeler..

Faruk Akdoğan Niğde Efendibey'deki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Niğde Efendibey kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Faruk Akdoğan: Niğde marka şehir olacak!

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunları çözmek için belediye ekiplerini harekete geçiren Başkan Akdoğan "Halkımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor, işimizi severek yapıyoruz" dedi.

Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedefliyor!

Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Faruk Akdoğan dev projelerle Niğde'yi marka şehir yapmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Akdogan "Halkımıza hizmet etmek bize mutluluk veriyor, isimizi severek yapıyoruz" dedi.

Faruk Akdoğan kimdir?

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan kimdir? Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Başkan Faruk Akdoğan' ın biyografisi...

Hasan Sadun Oğan kaç yılında ve nerede doğdu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Hasan Sadun Oğan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Mistral GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Hasan Sadun Oğan’ın hayatı...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Davut Doğan Kimdir?

Davut Doğan kimdir? Davut Doğan’ın mesleği nedir? Davut Doğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Faruk Akdoğan kimdir Haberi

Faruk Akdoğan kimdir



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.


Akdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Niğde'de bazı noktalarda yaşanan trafik yoğunluğunun giderileceğini belirtti.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Akdoğan, şunları kaydetti:


"Mevcut imam hatip lisesini yıkarak, boşalan alanı meydan haline getireceğiz. Yeni imam hatip lisesi ise son derece modern ve günümüz şartlarına uygun olarak inşa ediliyor. İmam hatip okulumuzun inşaatı yüzde 80 mertebesine geldi. Kentsel dönüşüm alanı içerisinde 32 derslikli imam hatip lisesi ve onun yanına 200 kişilik öğrenci pansiyonumuz yapılıyor. Kısmet olursa bu sene sonuna kadar o binanın yapımı...