06 / 05 / 2024

Faruk Akdoğan Niğdenin çehresi tamamen değişecek

Faruk Akdoğan Niğdenin çehresi tamamen değişecek

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından, Hızlı Tren Projesi'ne kadar kamuoyunun merak ettiği önemli konularla ilgili açıklamalard

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Kiralık sosyal konutla barınma sorunu çözülebilir mi?

İlerihaber köşe yazarı Ali Ekber Doğan bugünkü köşesinde, son günlerde gündemden düşmeyen barınma sorununu, kiralık ve satılık ev fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ali Ekber Akdoğan'ın 'Barınma sorununa kiralık sosyal konut çözümü' başlıklı yazısı...

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Konut kiraları cep yakıyor!

Türkiye'de kiralık ev bulmak her geçen gün daha da zor hale gelirken bazı illerde kiralar geçtiğimiz seneye göre yüzde 40 oranında yükseldi. Peki, kiraların bu kadar artmasındaki sebep ne? TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, konuya ilişkin konuştu.

Kiralık ev ararken bunlara dikkat edin!

TÜM Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, kiralık ev ararken taşınmaz ticareti yetki belgeli emlak ofislerini seçmesinin hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Uzmanlar uyardı! Villa vurguncularına dikkat!

Bayram tatili öncesi tatil bölgelerinde villa kiralamaları arttı. TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan bu süreçte vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı.

Samak Proje Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samak Proje Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Akdoğan tarafından kuruldu.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Cormelli İnşaat Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cormelli İnşaat Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Akdoğan tarafından kuruldu.

Kiralık villaya talep patlaması!

Sağlık ve turizm alanında 3 yılda 150 milyon dolarlık yatırıma imza atan MYC Partners’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, kiralık villalara talebin yükseldiğini anlattı.

Faruk Akdoğan Niğdenin çehresi tamamen değişecek Haberi

Faruk Akdoğan Niğdenin çehresi tamamen değişecek

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan. Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından. Hızlı Tren Projesi'ne kadar kamuoyunun merak ettiği önemli konularla ilgili açıklamalarda bulunarak; "Niğde için 4 yıl içerisinde büyük reformlar yapılacak" dedi. 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Efendibey Mahallesi'nde yapımına başlanan 6 bin konutun 702 konutluk 1. etabının son teslim tarihi için Mayıs ayını işaret ederken, bin 500 konutluk 2.etap için ihale sürecini de Mart ayında tamamlamayı planladıklarını söyledi. 


Hızlı tren projesi'nde Niğde de var 


Hükümetin projelerinden olan hızlı tren projesine Niğde'nin de dâhil edildiğini belirten Başkan Akdoğan; "Vatandaşlarımız ve kamuoyunda bilinmeyen bir hususu açıklamak istiyorum.İlimiz Niğde, sadece hızları 300 kilometreye kadar ulaşan ve yalnızca yolcular...