17 / 05 / 2024

Faruk Aydın yer tahsisi açıklaması

Faruk Aydın yer tahsisi açıklaması

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için merakla beklenen tarih geldi. TOKİ'nin Aydın projesinde toplam 228 konut yer alacak.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

TOKİ Aydın projesiyle tam 322 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede 322 adet konut yer alıyor.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Aydın'da 5 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 16 Eylül'de!

Aydın ili Sultanhisar Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Faruk Aydın yer tahsisi açıklaması Haberi

Faruk Aydın yer tahsisi açıklaması

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın: “İlçemizdeki küçük sanayi sitesinde dar bir alanda yatırım yapan sanayicimizin daha uygun koşullarda üretim yapmasını sağlamak önceliği ile kurduğumuz OSB’de maalesef ki bu günlerde tahsislerde talep önceliklerinin ve Turgutlu Sanayicisinin taleplerinin göz ardı edildiğini duymaktayız.” dedi.


Başkan Aydın’dan OSB yer tahsis talepleri açıklaması

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın: “İlçemizdeki küçük sanayi sitesinde dar bir alanda yatırım yapan sanayicimizin daha uygun koşullarda üretim yapmasını sağlamak önceliği ile kurduğumuz OSB’de maalesef ki bu günlerde tahsislerde talep önceliklerinin ve Turgutlu Sanayicisinin taleplerinin göz ardı edildiğini duymaktayız.” dedi.


TURGUTLU Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı olağan meclis toplantısı pazartesi akşamı Şükrü Cem Deligöz Başkanlığı’nda meclis toplantı salonunda yapıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkan Yardımcısı Şükrü Cem Deligöz, “Geçtiğimiz günlerde...