29 / 04 / 2024

Faruk Güllüoğlunun kaç şubesi var

Faruk Güllüoğlunun kaç şubesi var

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Faruk Güllüoğlu şube sayısını 70'e çıkaracak!

Faruk Güllüoğlu İstanbul, Faruk Güllüoğlu Gelenekselve Kübban konseptleri ile farklı hizmetler sunmaya başladıklarını anlatan Faruk Güllü, mağaza sayılarını bu yıl sonunda 70’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Faruk Güllüoğlunun kaç şubesi var Haberi

Faruk Güllüoğlunun kaç şubesi var


Faruk Güllüoğlu, öze dönüş niteliği taşıyan cafe–restoran hizmetini yaygınlaştırarak geliştireceklerini söyledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, 2014’ü yüzde 30 mağaza, yüzde 40 da ciro artışı ile kapattıklarını belirterek, bu yıl cafe restoran hizmeti ile daha da büyüyeceklerini ve yurtiçi ve yurtdışında 80 mağazaya ulaşacaklarını söyledi. Şirketin 2016 hedefi de 100 şube. Şirketin 2014 performansı ve 2015 beklentilerinin paylaşıldığı toplantıda konuşan Faruk Güllü, 2014 yılında 100 milyon TL’lik ciroya ulaştıklarını belirtti. Geçtiğimiz yıl 1.5 milyon kg’nin üzerinde toplam tatlı satışı gerçekleştirdiklerinin altını çizen Faruk Güllü, adisyon başına ise ortalama 44 TL’lik bir satış gerçekleştirdiklerini vurguladı. Faruk Güllü, 2015 yılı sonunda 80 mağazalık büyüklüğe erişmeyi hedefl ediklerini ve yüzde 30 ciro artışı hedefl ediklerini de açıkladı. 


Müşteriler istedi, o yaptı 


Faruk Güllü,...