03 / 05 / 2024

Faruk Malhan koleksiyon mobilya

Faruk Malhan koleksiyon mobilya

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

Faruk Malhan kimdir?

Mimar Faruk Malhan, Koleksiyon Mobilya'nın kurucusudur. Faruk Malhan, Haziran 2013 itibariyle Tasarım Vakfı İstanbul'un kuruluşuna öncülük yapmıştır. Peki Faruk Malhan kimdir? İşte Mimar Malhan'ın özgeçmişi...

Faruk Malhan Anadolu kültürünü mobilya ile tanıtmak istiyor!

Faruk Malyan uzaydan yer satın alan 78 bin kişiye bile mobilya satmak istediğini söyledi

Mimar Faruk Malhan Midyat Kentsel Tasarım Projesi’ni anlatacak!

Koleksiyon markasının kurucusu mimar Faruk Malhan, 13 Temmuz Cuma günü Bodrum Mimarlık Kitaplığı’nda “Midyat Kentsel ve Kırsal Tasarımı Projesi” sunumunu yapacak. 

İstanbul'daki yapılaşma İstanbul'u yaşanmaz hale getirdi!

Türkiye'de Tasarım Vakfı'nın kurucusu Faruk Malhan, "İstanbul’daki yapılaşma İstanbul’u yaşanmaz hale getirdi. Bu yapılaşmayla birlikte trafik herkesi bitiriyor. Oysa İstanbul çok değerli bir şehir." ifadelerini kullandı.

Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi!

Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu olan Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi. Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon 479 bin TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu.

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Sarıyer'de kuruldu.

Koleksiyon Mobilya New York'ta ofis açtı!

ABD pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, “New York ofisimizi açtık. Dallas ofisimiz ağustosta hizmete girecek. Bu ülkede 10’a yakın şehirde olmak istiyoruz” dedi.

Koleksiyon Mobilya Almanya'da yatırıma başlayacak!

Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, son iki yılda yüzde 20 civarında büyüdüklerini, Tekirdağ’daki fabrikalarının kapasitesinin yetmediğini anlattı.

Koray Malhan: Açık ofislere yeni düzen geliyor!

Cirosunun yüzde 70'ini ofis mobilyalarından sağlayan Koleksiyon'un Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan "Açık ofislerde daralan çalışanlara yeni düzen geliyor" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Ev almak için doğru zaman!

Ömer Faruk Çelik: "Türkiye'de son dönemde yaşanan ekonomik ve siyasi konjonktür nedeniyle döviz, faiz ve kredi maliyetlerinin yükselmesi, gayrimenkul sektöründe mevsimsel durgunluğun yaşandığı Aralık-Mart dönemine denk geldi" dedi

Ömer Faruk Çelik: 2023 yılına kadar 7 milyon yeni konut yapılmasına ihtiyaç duyuluyor!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Doların TL karşısında yüzde 26'lan bulan kazancı, inşaat maliyetini etkiledi. Ülkemizde 2023 yılına kadar 7 milyon yeni konut yapılmasına ihtiyaç duyuluyor" dedi...

Ömer Faruk Çelik: Konut sektörü seçim sonrasına odaklandı!

Ömer Faruk Çelik: "Türkiye'de son dönemde yaşanan ekonomik ve siyasi konjonktür nedeniyle döviz, faiz ve kredi maliyetlerinin yükselmesi, gayrimenkul sektöründe mevsimsel durgunluğun yaşandığı Aralık-Mart dönemine denk geldi" dedi

Ömer Faruk Çelik: Şehzadeler imar planını beraber yapacağız!

AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ömer Faruk Çelik, Tarihi Ulu Cami külliyesinde bulunan çay bahçesinde Ishak Çelebi Mahallesi sakinleri ile de bir araya geldi.

Ömer Faruk Çelik: Şimdi ev alanlar yüzde 15 kar edecek!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, inşaat şirketlerinin maliyet artışlarını fiyatlara en az yüzde 10-15 yansıtacağınu, bu nedenle şimdi ev alanların bu oranda karlı olacağını bildirdi

Ömer Faruk Çelik: Manisa'daki imar planı sorunu çözülecek!

Ömer Faruk Çelik "Bağrında güzide şahısların yetiştiği bu topraklarda belediyecilik yapmak da önem ve özen istiyor. Biz bilinen belediyecilik anlayışının dışında yeni bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için yola çıktık." dedi

Faruk Malhan koleksiyon mobilya Haberi

Faruk Malhan koleksiyon mobilya

Mobilya, halı kilim, cam, porselen, takı, mücevher, mimarlık alanlarında imza atan, Koleksiyon Firması'nın kurucusu Faruk Malhan son olarak inşaat sektörüne adım attı. 


70’li ve 80’li yılların lider kimliklerinden biri sayılan Faruk Malhan Haziran 2013'te “Tasarım Vakfı İstanbul”un kuruluşunda büyük rol oynadı.


Siena 2019 Avrupa Kültür Başkenti projesi danışma kurulu üyesi olan Faruk Malhan aynı zamanda Design Management Institute ve Design Cities Europe üyesi olarak dünya kongrelerine katılmaktadır.


Faruk Malhan gayrimenkul işine girdi; Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Faruk Malhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Doruk Malhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 2 milyon 479 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu. 


Kefeliköy Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Hacıosman Bayırı Caddesi No:25 


Tülay...