03 / 05 / 2024

Faruk Özlü akıllı fabrikalar

Faruk Özlü akıllı fabrikalar

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin 4'üncü Sanayi Devrimi'ni kaçırmamasını sağlayacaklarını söyledi. Özlü, "4'üncü Sanayi Devrimi Platformu" oluşturup tüm fabrikaları akıllı fabrikalara dönüştüreceklerini açıkladı.

Türkiye’den 28 ülkeye akıllı telefon! Tam 9,4 milyon dolar!

Dünyanın en ünlü firmalarının ülkemizdeki yatırımları yerli akıllı cep telefonu üretimlerinde hızlı bir şekilde artış sağlarken bu senenin ocak-temmuz döneminde 28 ülkeye 9,4 milyon dolarlık 62 bin 653 akıllı telefon ihraç edildi. İşte detaylar…

Realme'den Bayram sürprizi! Uygun fiyatlı akıllı telefonlar! İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası olarak tanınan realme, Kurban Bayramı boyunca birçok akıllı cihaz için özel fiyatlar sunuyor. realme C11 2021, C21Y, C25Y gibi akıllı telefonlarını uygun fiyatlarla kullanıcılara sunuyor.

Güvenli ve akıllı şehir projelerine talep artıyor!

Güvenli ve akıllı şehir projeleri 40 milyar dolarlık dev bir pazar oldu. Hızlı nüfus artışı ve hızlı kentleşme güvenli ve akıllı şehir projelerine olan talebin artmasına sebep oluyor...

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Akıllı kentler hızlı bir şekilde artıyor!

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Dünya Akıllı Şehirler Fuarının düzenlediği gala yemeğinde akıllı kentler projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ömer Faruk Koçak'tan hızlı tren önerisi!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, 60 yıldır hayali kurulan Çıldır Havaalanı'nın alternatifinin Adnan Menderes Havaalanı'na bağlantıyı sağlayacak hızlı tren olabileceğini söyledi.

Düzce Çilimli'de akıllı stok alanları inşa ediliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, D-100 karayolu Çilimli kavşağı mevkisinde Akıllı Stok Alanları Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi.

Tapu ve parsel sorgulama işlemleri akıllı telefonlarda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu ve parsel sorgulama işlemlerinin akıllı telefonlardan hızlıca takip edileceği uygulamayı hizmete sundu.

Faruk Özlü: Akıllı fabrikalar kuracağız!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin 4'üncü Sanayi Devrimi'ni kaçırmamasını sağlayacaklarını söyledi. Özlü, "4'üncü Sanayi Devrimi Platformu" oluşturup tüm fabrikaları akıllı fabrikalara dönüştüreceklerini açıkladı.

DYO’nun akıllı 3’lüsü: Düşle, Yap, Olsun!

Hayatımız artık mobil… Akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz her an her yerde yanımızda. Mobil teknolojilerin hızlı gelişimi, DYO’nun boya ve dekorasyon dünyasına dair yaratıcı fikirleri bir araya getiren yeni uygulaması, ‘Düşle Yap Olsun’u yarattı...

Akıllı Evler için yeni TP-LINK programı!

TP-LINK, akıllı ev ve ofisler için yüksek hızlı iki yeni yönlendiriciyi (router) satışa sunuyor. 300Mbps kablosuz bağlantı hızına sahip yeni TL-VVR840N ve TL-VVR841ND model yönlendiriciler beyaz, şık kasaları ile göze de hitap ediyor.

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

Faruk Özlü akıllı fabrikalar Haberi

Faruk Özlü akıllı fabrikalar

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'nin 4'üncü Sanayi Devrimi'ni kaçırmamasını sağlayacaklarını söyledi. Özlü, TOBB ve TÜSİAD başta olmak üzeri iş dünyanın önemli kuruluşları ile "4'üncü Sanayi Devrimi Platformu" oluşturup tüm fabrikaları akıllı fabrikalara dönüştüreceklerini açıkladı.


MASRAFLAR DEVLETTEN

4'üncü Sanayi Devrimi'nin mevcut altyapı ile siber sistemleri buluşturduğunu ve daha esnek üretim modelleri geliştirilmesine yönelik olduğuna dikkat çeken Özlü, "Stoka değil gelen siparişe göre üretim yapılacak. Akıllı fabrikalar olacak. Bunu kaçırmamak için tüm masrafları biz karşılayacağız"...