05 / 05 / 2024

Faruk Şekeroğlu

Faruk Şekeroğlu

Şekeroğlu Gayrimenkul Anonim Şirketi, Faruk Şekeroğlu ve Murat Şekeroğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

Kahve tiryakilerine kötü haber! Kahveye zam geliyor!

Dünyanın önde gelen kahve üreticilerinden Brezilya ve Endonezya'da gerçekleştirilen araştırmalar, hava olaylarının kahve üretiminde verimi azalttığını gösterirken Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, kahve üretiminde yaşanacak düşüşün etkisiyle fiyatların zamlanacağını ifade etti.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simgegm Elektrik İnşaat Makine Hırdavat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Cebecioğlu tarafından kuruldu.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi  Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Yzk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzk Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Kokoğlu, Yusuf Zeki Kokoğlu ve Yunus Kokoğlu ortaklığında kuruldu. 

Bostanoğlu Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostanoğlu Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Bostan tarafından kuruldu. 

Faruk Şekeroğlu Haberi

Faruk Şekeroğlu

Şekeroğlu Gayrimenkul Anonim Şirketi, Faruk Şekeroğlu ve Murat Şekeroğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 13 Mart tarihinde kurulan Şekeroğlu Gayrimenkul iş konusu; Türkiye'de alışveriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şekeroğlu Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Gümüşsuyu Caddesi,...