09 / 05 / 2024

Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat

Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat

Ermenek'te yaşanan maden kazasıyla gündeme gelen Karaman'da 12 megavat kurulu güce sahip 2 ayrı güneş santrali kurmak için yatırım süreci başladı. Santrali, Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık Ticaret AŞ kuracak...

İstanbul'da sismik boşluk riski! Marmara'da 244 yıldır enerji birikiyor! Uzman isim büyük İstanbul depremini açıkladı! 

Orta Marmara'da tam 244 yıldır enerji biriktiğini belirten Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş'taki 7.7 büyüklüğündeki depremlerin sismik boşlukta olduğunu söyleyerek özellikle İstanbul ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 11 ili yerle bir eden sismik boşluk İstanbul'u da vuracak mı?

Antalya Arena'nın enerji üretimi 5 yıldızlı otele eşdeğer!

Antalya Arena stadı çatı bölümünde kurulan güneş enerji sistemine yönelik konuşan EMO Şube Başkanı Metin, "Stadın enerji üretimi 500 yataklı 5 yıldızlı bir otelin tüketimine eşdeğer büyüklüktedir" dedi.

Soyak Akıllı Yıldızlar Sosyal Sorumluluk Projesi'nin ilk dönemi sona erdi!

Soyak’ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufunu ve bilincini arttırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 2. yılının ilk dönemi sona erdi.

Soyak’ın Akıllı Yıldızlar projesi 2'nci yılına başladı!

Soyak’ın öğrencilerinde enerji tasarrufu bilincini arttırmayı hedefleyen, İstanbul ve İzmir’de 33 devlet okulunda uygulanacak olan ödüllü Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, ikinci yılına yeni okul tanıtımlarıyla başladı.

Soyak Akıllı Yıldızlar projesiyle enerji tasarrufu bilinci aşılıyor!

Soyak enerji tasarrufu bilinci aşılıyor. Proje 33 devlet okulunu kapsıyor Soyak'ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufu bilincini arttırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin ilk yılı tamamlandı.

Soyak'ın Akıllı Yıldızlar Projesi 31 bin kişiye ulaştı!

Soyak'ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufu bilincini artırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin ilk yılı tamamlandı...

On Yıldız Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

On Yıldız Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Faruk Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Faruk Yıldırım Mdürülüğü'nde, Bayrampaşa Orta Mahallesi 'nde kuruldu.

Bakan Yıldız Enerji Piyasası Zirvesi'nde konuştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bakanından uzmanına kadar kesintisiz olarak 4,5 yıl dinlenen bir enerji sektörünü düşünün. Buna boyun eğmedik bundan sonra da boyun eğmeyeceğiz" dedi.

Akıllı Yıldızlar’dan Enerji Müzesi ziyareti!

Soyak’ın 33 devlet okulu kapsamında hayata geçirdiği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nde yer alan öğrenciler, Santral İstanbul Enerji Müzesini ziyaret etti.

Taner Yıldız: İsrail gazı Türkiye'den geçmeli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız enerji alanında Rusya ile işbirliği yapıldığında Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ile ilişkilere son verilmesi gerektiği yönündeki beklentilerin yersiz olduğunu ifade etti.

Soyak Akıllı Yıldızlar'a ödül!

Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, bu yıl 6. Kez düzenlenen KSS Pazaryeri Etkinliği’nde “Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümü Büyük Ödülü”nün sahibi oldu.

Akıllı Yıldızlar KSS Pazaryeri’nde büyük ödülün sahibi oldu!

Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, bu yıl 6. Kez düzenlenen KSS Pazaryeri Etkinliği’nde “Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çözümü Büyük Ödülü”nün sahibi oldu.

Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Haberi

Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat

 Ermenek'te yaşanan maden kazasıyla gündeme gelen Karaman'da 12 megavat kurulu güce sahip 2 ayrı güneş santrali kurmak için yatırım süreci başladı. 

Karaman'nın yüksek güneşten enerji üretim değerleri ve 9 bin 163 kilometrekarelik yüzölçümünde tarım dışı arazilerin çokluğu güneş tarlası projelerine imkan veriyor. Bu arazilerin yüzde 3'lük kısmının güneş tarlası olarak kullanılmasıyla 14 gigavatlık kurulu güç ve yıllık 21 teravatsaat yıllık enerji üretim potansiyeline ulaşılabiliyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Faruk Yıldızbaş Enerji İnşaat Tarım Hayvancılık Ticaret AŞ, Karaman'ın Merkez İlçesi Sudurağı kasabasındaki 18 hektar yüzölçümündeki alanda toplam 12 megavat kurulu gücünde güneş enerji santrali kurulması ve işletilmesi için yatırım sürecini başlattı.

Proje kapsamında 12 lisanssız elektrik üretim tesisi kurulacak. Her bir tesis, tamamen bağımsız üretim yapacak şekilde tesis edilecek ve üretimleri ayrı...