24 / 07 / 2024

fas tarzı ev dekorasyon

fas tarzı ev dekorasyon

Sedef kakmalı, ahşap ayaklı sini sehpalar, incecik kilimler, sedirler, çini yer karoları ve rengarenk ipek yastıklarla öne çıkan Fas stilini evlere uyarlamak çok kolay. İşiniz bittikten sonra nane çayı içmeyi unutmayın...

Ev ve araba alacaklara uzmanlardan uyarı! Ürünü görmeden sakın kapora yatırmayın!

Dijital platformların yayğınlaşması kolaylık sağlarken dolandırıcılık vakalarını da tetikliyor. Uzmanlar bu tarz uygulamalardan ev ve araba alacakları uyardı.

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

ABD’de 139 yıllık tarihi ev yeni adresine taşındı!

ABD’de 139 senelik Victoria tarzı 2 katlı ev, 400 bin dolar maliyetle 800 metre uzaklıktaki başka caddeye taşındı.

Seth Rogen Batı Hollywood'dan 2 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Seth Rogen, anne ve babası için ev aldı. Aktör, İspanyol tarzı ev için 2 milyon doları gözden çıkardı.

Size enerji verecek ev dekorasyonu: Bohem!

Özgür ve renkli dekorasyon tarzlarından hoşlananlar evlerini bohem tarzda dekore ederek yaratıcı bir ev dekorasyonu oluşturuyorlar.  Antikalar, renkli örgüler, desenli kilimler... Birbirine zıt ama bir o kadar da uyumlu bohem tarzı ev dekorasyonunun püf noktalarını sizler için derledik...

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Amsterdam'da ev kiralamak isteyen Iraklı kadına ırkçı yanıt!

Amsterdam'da ev kiralamak için emlak şirketine başvuran Iraklı kadın, şirketten "batı tarzında yemek yapacaksan evi görebilirsin" yanıtını aldı.

Ikea mülteciler için ev tasarladı!

Ikea, kendi tarzında destek verdi. Yeni tasarlanan evler, mültecilere ev ortamını yaşatmayı hedefliyor.

İşte minimal tarzda 8 küçük ev!

Minimal yaşam tarzı cezbedici olanların ilk sıradaki tercihi küçük evler... İşte hepsi farklı tarzlarda olan 8 küçük ev…

Süleyman Akbıyık: Ev alırken kimin inşa ettiğine bakın!

Yeni projelerden konut almak, ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor. Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, bu tarz ev alırken, "Projeyi, hangi inşaat firmasının yaptığına bakın" dedi.

Bohem yaşam tarzını evinizde yaşayın!

Değişik kültürlere, seyahat etmeye ve antika eşyalara meraklıysanız evinizi de mutlaka buna uygun olarak dekore etmelisiniz. Ruhunuzu yansıtan bir ev dekorasyonu yaşam tarzınız için oldukça önemlidir.

fas tarzı ev dekorasyon Haberi

fas tarzı ev dekorasyon

Fas'ın mistik tarzını evinize taşıyın


Yaz evlerini dekore ederken egzotik bir dokunuş gerektiğini düşünmüşümdür hep. Yunan evlerini sembolize eden mavi-beyaz renkler gibi Kuzey Afrika'nın çöllerini, sıcaklığını ve egzotizmini sembolize eden de pek çok ayrıntı var. 


Salonunuzda içine kanepe yerleştirilebilecek büyüklükte bir niş varsa, buraya sedir gibi, sırt kısmı olmayan bir pan yerleştirip, üstünü de rengarenk yastıklarla doldurabilirsiniz. 

Yastıkları baharat tonlarında ve ipekli kumaştan seçerseniz, istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz. 

Büyük bakır sini sehpa olmadan olmaz, mutlaka bir tane edinmelisiniz. Ahşap ayak üzerine yerleştirilen büyük bakır sinili sehpalar yerine, stilize edilmiş sini sehpaları da tercih edebilirsiniz. 

Salonunuzun boş bir duvarına köpük gibi bir malzemeden kubbe formu oluşturup, yalnızca o duvarı baskın bir renge boyatabilirsiniz. 

Desenleri çok belirgin olmayan, ama rengiyle öne çıkan, doygun renge sahip, ama mat, ince...