03 / 05 / 2024

Fatih Aktaş

Fatih Aktaş

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Cumhuriyet'te kuruldu.

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aktaş, Fuat Ferhat Yurttaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proçelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aktaş ve Fuat Ferhat Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

41 kişinin mal varlıklarına el konuldu!

Akfa Holding ve 44 alt şirketine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş, Cahit Paksoy ile Fikret İnan'ın da bulunduğu 41 şüphelinin mal varlıklarına el konuldu.

İşte Fikret İnan bu yüzden tutuklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan ile Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş'ında aralarında bulunduğu 4 şüphelinin tutuklanma gerekçeleri ortaya çıktı.

Fatih Aktaş, Fi Yapı’ya tefecilik mi yaptı?

Bank Asya’yı kurtaran Fatih Aktaş Fi Yapı’ya tefecilik yaptı. Fi Yapı Aktaş’a parayı ödemeyince 400 daire Akfa’ya geçti. Akfa daireleri ikinci kez satmaya kalktı. Vatandaştan yeniden para istendi, yüzlerce mağdur var.

Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş gözaltına alındı!

Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik soruşturma kapsamında örgüte maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve 51 alt şirketi ile Yeni Mağazacılık AŞ'ye düzenlenen operasyonda, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş ve birçok kişi tutuklandı.

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Cumhuriyet'te kuruldu.

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Çelik Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aktaş, Fuat Ferhat Yurttaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu.

Akhanlar İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akhanlar İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Balıkyolu Caddesi'nde kuruldu

Fatih Kıral Mobilya, Aspendos ve Lara'da mağaza açtı!

Mobilya sektörüne yön veren ve 32 yıl boyunca çizgisinden ödün vermeden kalite, zerafet ve aseleti birlikte sunmayı başaran Fatih Kıral Mobilya, Aspendos ve Lara'daki iki önemli mağazasını açtı

Aktaş İnşaat, Şişli Royal Residence'ın temelini attı!

Üsküdar Kandilli'deki Aktaş Boğaziçi Evleri projesini hayata geçiren Aktaş İnşaat, yeni projesi için düğmeye bastı. Şişli Royal Residence adı verilen projenin yapımına geçen hafta başlandı

Meram İnşaat Fatih Konakları'nda son 8 daire! 260 bin TL'ye 3+1!

Meram İnşaat'ın hayat verdiği Kartal Fatih Konakları projesinde oturum geçtiğimiz Nisan ayından bu yana devam ediyor. Projede satılık 8 adet daire kaldı

Aktaş Şişli Royal Residence, 2013 Ocak'ta teslim edilecek!

Yapımı devam eden Üsküdar Kandilli'deki Aktaş Boğaziçi Evleri'ni yapan Aktaş İnşaat'ın Şişli Büyükdere Caddesi'ndeki yeni projesi Aktaş Şişli Royal Residence'ın temeli geçtiğimiz hafta atıldı

Fatih Aktaş Haberi

Fatih Aktaş

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirket Yurt içi de ve Yurt dışında her türlü İnşaat taahhüt işleri yapabilir.Şirket konut fabrika, ticarethane,yol,baraj, köprü,iskele,deniz ve hava limanları yapabilir. Şirket imar  kazı dolgu ,tasfiye ve blokaj işleri,şehir ve kasabaların içi ve dış yolları,su şebeke ve inşaat tesisleri,kanalizasyon şebekeleri beton,ve asfalt kaplama işleri ile ilgili taahhütlere girmek girilen bu taahhütleri bizzat ifa etmek veya yapmak. Şirket Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işlerinde bulunur. Bu tesislerin bakım ve onarımını yapmak.Şirket gayri menkuller üzerinde kat karşılığı inşaat yapar. Özel...