03 / 05 / 2024

Fatih Cami projesi

Fatih Cami projesi

Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.

Aydın Efeler'in konut, dükkan ve cami projesi mecliste!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yapılması planlanan konut, dükkan ve cami projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Fatih Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Fatih Projesi'nin akıbetine ve proje kapsamında yapılan harcamalar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

Fatih Projesi meclis gündeminde!

Fatih Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Aksaray TOKİ 2019 projesi!

Aksaray TOKİ 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konutun yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve cami de bulunuyor.

Bulgaristan'da 479 yıllık cami yıkılmak üzere!

Pek çok Osmanlı mimarisinin bulunduğu Balkan ülkelerinden biri olan Bulgaristan'da bulunan 479 yıllık Fatih Sultan Mehmet Camii'si yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya. Bulgaristan'ın Köstendil kentinde bulunan tarihi cami, bakımsızlık nedeniyle yok olma tehlikesi yaşıyor. 

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi!

Aksaray Sultanhanı TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 253 adet konut, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

Denizli Çardak TOKİ 2019 projesi!

Denizli Çardak TOKİ 2019 projesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 187 adet konut, 1 adet 5 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami bulunuyor.

Fatih Süleymaniye Yenileme Alanı 2. Bölge imar planı tadilatı askıda!

Fatih İlçesi, Süleymaniye Yenileme Alanı 2. Bölge 962 ada, Avan tadilat Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yedikule'de devam eden inşaat projesi TBMM gündeminde!

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Yedikule bölgesinde devam eden inşaat projesi için gerekli izinlerin alınıp alınmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fatih Cami projesi Haberi

Fatih Cami projesi


Fatih Cami avlusu çevre düzenlemesi ve tuvalet yapım çalışmaları 2015 yılında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu


Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.


Fatih Belediyesi Tarafından Fatih Cami’nde Yapılan Çalışmalar



Fatih Camii yerleşkesi üzerinde 950 metrekare alana yer altında inşa edilen tuvaletlerin bayan kısmında; 17 tuvalet, 1 duş, 11 şadırvan, bakım ve soyunma odası ile bayan engelli tuvaleti, bay kısmında ise; 39 tuvalet, 1 duş, 22 şadırvan ve bay engelli tuvaleti bulunuyor. Yer altında bulunan lavabo ve tuvaletlere ulaşım yürüyen merpen ve engelli asansörüyle sağlanıyor. Tuvaletler vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.


Açık Alana Dev Şemsiyeler Konuldu


Camii de cenaze alanı olarak kullanılan açık alanda vatandaşları yazın sıcak ve güneşin etkisinden,...