03 / 05 / 2024

Fatih Camisindeki çalışmalar

Fatih Camisindeki çalışmalar

Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Deprem çalışmalarına Avcılar, Silivri ve Fatih'ten başlanacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin yapılacak olan çalışmaları açıkladı. Kahraman, deprem çalışmalarına zemin açısından en kritik bölgelerden başlanacağını belirtti...

Kapalıçarşı’da restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul'a Fatih Sultan Mehmet Han'ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Bilecik Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Yediler Parkı’nın yapım çalışmaları başladı.

Fatih'teki 8 metruk bina için yıkım çalışmaları başladı!

Fatih Belediye Başkanı Demir: "Başlangıçta 8 metruk binayla ilgili Anıtlar Kurulu tarafından yıkım onayı verilmesinin ardından belediye olarak yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan tarihi öneme sahip binalar aslına uygun olarak tekrar yapılacak" dedi.

Fatih Mevlanakapı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İstanbul’un birçok semtinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarına Fatih ilçesine bağlı Mevlanakapı Mahallesi de katıldı. Yetkililer mahallenin SİT alanı olduğu için yıkıma alındığını belirtti.

Kocaeli Başiskele’de yol çalışmaları başladı!

Kocaeli'nin büyüyen ve nüfusu artan semtlerinden biri olan Başiskele’de, 8 sokağın yolları yenileniyor. Bu çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi’nde 12 metre genişliğinde ve yaklaşık 500 metre uzunluğundaki Çam Sokak parke taşları ile kaplanacak.

Fatih Üçok altyapı çalışmalarını inceledi!

Belediye Başkanımız Fatih Üçok, Hürriyet Mahallesi Altınbaşak Sokakta yürütülen kanalizasyon altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimizden bilgi aldı.

Fatih Camisindeki çalışmalar Haberi

Fatih Camisindeki çalışmalar


Fatih Cami avlusu çevre düzenlemesi ve tuvalet yapım çalışmaları 2015 yılında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu


Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.


Fatih Belediyesi Tarafından Fatih Cami’nde Yapılan Çalışmalar



Fatih Camii yerleşkesi üzerinde 950 metrekare alana yer altında inşa edilen tuvaletlerin bayan kısmında; 17 tuvalet, 1 duş, 11 şadırvan, bakım ve soyunma odası ile bayan engelli tuvaleti, bay kısmında ise; 39 tuvalet, 1 duş, 22 şadırvan ve bay engelli tuvaleti bulunuyor. Yer altında bulunan lavabo ve tuvaletlere ulaşım yürüyen merpen ve engelli asansörüyle sağlanıyor. Tuvaletler vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.


Açık Alana Dev Şemsiyeler Konuldu


Camii de cenaze alanı olarak kullanılan açık alanda vatandaşları yazın sıcak ve güneşin etkisinden,...