05 / 05 / 2024

Fatih çatı çökme

Fatih çatı çökme

Fatih'te 4 katlı binanın çatısı çöktü. Çatı katında bulunulan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Dolara ilişkin nokta atışı tespitler yapmıştı! Şimdi de dolar alımı için en müthiş tarihi açıkladı!

Altın ve dolara ilişkin nokta atışı yorumlarıyla tanınan Usta Analist Fatih Tonguç, bu kez dolara dikkat çekti. Fed'in 'şahin' veya 'güvercin' pozisyonu aldığında neler yapılması gerektiğini söyledi.

Elasan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elasan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atış, Fuat Akar, Mehmet Şamil Sandıkçı, Mustafa Seçgin ve Onut Güngör ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Beyoğlu'nda bir binanın çatı katı çöktü!

Beyoğlu'nda bulunan bir binanın çatı katında çökme yaşandı. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken,sokakta bulunan otomobilde hasar meydana geldi.

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Kayseri'de tarihi evin çatısı çöktü: 2 yaralı!

Kayseri Talas'ta restore edilen tarihi evin çatısının çöktü. Yaşanan çökme sonucunda 2 kişi yaralandı...

Fatih’te bina çöktü!

İstanbul Fatih Aksaray'da 2 katlı binanın çatı ve iç kısmında kısmi çökme meydana geldi. Enkaz altında kalan 1 kadın ekipler tarafından kurtarıldı…

Urla Zeytineli ve Çeşme Alaçatı'da kamulaştırılan arazilerde ne yapılmak isteniyor?

Çeşme-Alaçatı ve Urla-Zeytineli’de 333 parselin acele kamulaştırılmasının ardından Avukat Murat Fatih Ülkü, turizm tahsisi için alınan bu kararı yorumladı...

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Fatih Medreseleri Vakfı Çad'da yetimhane açacak!

Fatih Medreseleri Vakfı, Çad'da 150 öğrenci kapasiteli yetimhane açacak. Yetimhanenin açılacağı yazılı açıklama ile Fatih Medreseleri Vakfı Başkan Yardımcısı ve Yetimhane Proje Sorumlusu Burak Doğan tarafından duyuruldu. İlk temelin Aralık'ta atılacağı bilgisi verildi...

Fatih çatı çökme Haberi

Fatih çatı çökme

Fatih ilçesi Muhsine Hatun Mahallesi Mollataşı Caddesi'ndeki  4 katlı binanın çatısı henüz belirlenemeyen nedenle çöktü.


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye  ekipleri sevk edildi. Çatı katında bulunan 3 kişiden ikisinin kendi imkanlarıyla  yara almadan dışarı çıktığı öğrenildi.


Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye görevlileri  çatı katında bulunduğu belirtilen kişiyi kurtarmak için içeri girdi. İtfaiye  ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarılan Türkmenistan uyruklu  Reyhan Abdüleyeva'nın (29) hayatını kaybettiği belirlendi.


Abdüleyeva'nın cenazesi, incelemelerin ardından Yenibosna'daki Adli  Tıp Kurumuna...