01 / 05 / 2024

fatih çatladıkapı nikah salonu

fatih çatladıkapı nikah salonu

Fatih Belediyesi tarafından yapılan Çatladıkapı Nikah Salonu, su baskını ve rutubet sebebiyle kapatıldı...

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kapısı Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Loucıf ve Nader Mahmoud ortaklığında kuruldu.

Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

İstanbul Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan tarafından hayata geçirilen Kara Surları Millet Bahçesi Projesi’nin Topkapı-Mevlana Kapı arasındaki birinci etabı tamamlandı. 

Kıtchoor Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıtchoor Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Almokhtar M.A. Abu Shufa tarafından kuruldu.

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu tarafından kuruldu.

Fatih'teki tarihi kapı karakolu yıkılıyor!

Fatih’teki Mevlanakapı’nın girişine Sultan 2’nci Mahmud döneminde yaptırılan kapı karakolunun yıkımı için çalışmalara başlandı.

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapıdağ Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Şener     Kahya tarafından Fatih'te kuruldu.

Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Abood ve Younus Saad ortaklığında kuruldu.

Fatih'teki metruk binalar koruma altında!

Fatih'te özellikle Kumkapı ve Balat gibi semtlerde bulunan ve yıkım izni alınamayan metruk binaların kapı ve camlarına tuğla örülüyor.

Avrasya Tüneli inşaatında akıma kapılan işçi öldü!

Avrasya Tüneli olarak da adlandırılan projenin Üsküdar'daki şantiyesinde çalışan 27 yaşındaki Fatih Uysal, elindeki makineyle su sızıntısını durdurmak isterken elektrik akımına kapıldı.Fatih Uysal, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa Fatih Nikah Salonu, sergi salonu oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Fatih Nikah Salonu’nun sergi salonu haline getirilmesindeki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresi yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresinin düzenlenmesi ile nikah sarayının bölgeye kazandırılması planını cami cemaati ile paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah namazının ardından camide bir sunum gerçekleştirdi.

Avrasya Tüneli kazı çalışmaları sona erdi!

Avrasya Tüneli'nin Anadolu yakasında başlattığı tünel açma işlemi, 3 bin 340 metrelik kazı çalışmasının ardından Çatladıkapı'da sona erdi. Projenin deniz altı bölümü Harem ve Çatladıkapı arasını bağlıyor.

fatih çatladıkapı nikah salonu Haberi

fatih çatladıkapı nikah salonu
Geçen yıl Ağustos ayında hizmete açılan Çatladıkapı Sosyal Tesisleri ve Nikah Salonu, su baskını ve rutubet nedeniyle kapatıldı. İçerisinde hiç nikah kıyılmayan salonun sızan sular yüzünden iç kaplamaları söküldü. Tesis, 1 milyon TL harcama ile...