16 / 05 / 2024

Fatih Cundi Spor Tesisleri neden yıkıldı

Fatih Cundi Spor Tesisleri neden yıkıldı

Türk futboluna pek çok ünlü ismi kazandıran Kadırga Spor Kulübü'nün antrenman sahası olarak kullandığı Cundi Spor Tesisleri Fatih Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Yedikule Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi’nin sportif ve sağlıklı yaşam bağlamında çekim noktası olma amacıyla projelendirdiği, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa edilen Yedikule Spor Kompleksi’nin yapımı tamamlanıyor.

Fatih Cundi'nin çehresi değişti!

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Altınay Spor Akademisi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fatih Belediyesi; Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle ilçeye tam kapsamlı bir spor akademisi daha inşa ediyor.

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Sancaktepe Ortadağ Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilen Ortadağ Spor Tesisleri açılış törenleri ile hizmete girdi.

Fatih Cundi Parkı ve Sosyal Tesisi'nde son durum!

Küçük Ayasofya Mahallesi’nde daha önce halı saha olarak hizmet verilen alana yeni bir sosyal tesis inşa ediliyor.

Fatih Cundi Spor Tesisleri neden yıkıldı Haberi

Fatih Cundi Spor Tesisleri neden yıkıldı

Fatih'te, geleceğin yıldız adayı yüzlerce çocuğun antrenman sahası olarak kullandığı spor tesisleri yıkıldı. Minik kramponların hayallerinin de yıkıldığını belirten Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Şahin, “Kamusal alanlara tek tek saldırı var. Spor tesisleri ‘kıymetli' diye çocukların elinden alınıyor, yani onlar için rant çocuklarımızdan daha değerli.” dedi.


Türk futboluna pek çok ünlü ismi kazandıran Kadırga Spor Kulübü'nün antrenman sahası olarak kullandığı Cundi Spor Tesisleri Fatih Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Belediye önünde eylem yapan minik sporcular yetkililere, “Burada yıllardır çocuklar spor yapıyordu. Sporu bırakıp, madde bağımlısı mı olalım?” diye sitem etti.


Kadırga Spor Kulübü tarafından kullanılan Cundi Spor Tesisleri'nin kullanım hakkı, 2013'te alınan kararla Fatih Belediyesi'nce 25 yıllığına devredildi. Belediye bölgede dinlenme alanları, süs havuzu, ahşap teraslar, yeşil alanlar ve çocuk oyun alanları yapmak için...